Saša Popović

Mnogi ga nisu prepoznali: Nakon lečenja u Parizu Saša Popović konačno kod kuće

Autor:

09.10.2024 16:56

Foto: Ata Images/Antonio Ahel

Foto: Ata Images/Antonio Ahel

Saša Popović se vratio u porodični dom



Saša Popović, suvlasnik i direktor “Grand Produkcije”, ostavio je javnost u šoku nakon objavljenih fotografija na kojima je viđen ispred svog doma na Bežanijskoj kosi.

Nakon uspešno primenjenih terapija u Parizu, Saša Popović se vratio kući, u luksuznu porodičnu vilu. Ono što je evidentno i što su svi odmah zapazili jeste da se Popović značajno promenio, toliko da ga niko od komšija nije odmah prepoznao.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Dok se i dalje spekuliše o njegovom zdravlju, Saša Popović se vraća svom režimu i obavezama, kako privatnim, tako i onim poslovnim jer publika ga željno očekuje u nastavku snimanja muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”.

Podsećamo, tokom lečenja Saše Popovića u inostranstvu, njegova supruga, pevačica Suzana Jovanović, se potpuno povukla iz javnosti i nije davala izjave za medije povodom Sašinog zdravstvenog stanja.

Pročitajte Najnovije informacije o zdravlju Saše Popovića

To je doprinelo brojinim nagađanjima i preuranjenim zaključcima o stanju u kom se Popović nalazio.

Kao što je “Republika” danas objavila, Saša Popović se vratio kući a nedavno je obavio i dodatne preglede na jednoj beogradskoj klinici kako bi proverio rezultate terapije koju je primao u inostranstvu.

Komentari. (0)

Loading