Ceca Ražnatović

To ne može da se sakrije: Ceca pokazala najjači adut, pa sludela sve oko sebe

Autor:

09.10.2024 19:02

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pažnju okupljenih danas je privukao stilizovani dekolte Cece Ražnatović



Navikli su da je viđaju u posebnim izdanjima ali današnji stajling Svetlane Cece Ražnatović oduševio je publiku i sve prisutne u tom trenutku. Naime, pevačica je za snimanje emisije poznatog muzičkog takmičenja, u kom je član žirija, odabrala modnu kombinaciju koja ostavilja bez daha. 

Posebnu pažnju privukao je bujni dekolte Cece Ražnatović, koji se naročito istakao ispod providne mrežaste bluze. Ukratko, Ceca je svoje kolege ali i sve prisutne još jednom oborila s nogu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Pevačica se pojavila u zvonastim crnim pantalonama, a mrežasta bluza je savršeno istakla obline koje pevačica ne uspeva da prikrije.

Sa osmehom na licu i energijom koja je zaokupila prisutne, Ceca se još jednom pojavila u izdanju koje pleni.

Pročitajte Ceca Ražnatović ovo ne može da oprosti partneru, oštro poručila - Ne volim kad mi rade iza leđa

O problemima koji prate javne nastupe popularne pevačice i sama kaže da je sve teže smišljati nešto novo, iako joj je stilista sve vreme na raspolaganju. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

- “Zvezde Granda”, “Ceca Show”, moji koncerti, privatna dešavanja... Stvarno je izazov ne ponoviti stajling! - bila je iskrena pevačica, i tom prilikom dodala da ponekad ni sama ne zna šta bi više mogla obući a da već nije viđena u toj ili sličnoj kombinaciji.

Pročitajte Da li je JK upravo izazvala Cecu na javni dvoboj - Ovako je odgovorila na pitanje da li bi se pojavila u njenoj emisiji

Razumljivo je da se Ceca bori sa raznim izazovima, pa i onim modnim. No, prema onome što pokazuje i pruža svojoj publici, pevačica se uvek snađe i ponudi nešto novo.

Uostalom, dekolte Cece Ražnatović, na nimalo vulgaran način, dokazuje da su bujne grudi najlepši ukras svake žene.

Komentari. (0)

Loading