Jovana Pajić

Niko je nije hteo, a sada svi žele njen uspeh: Jovanu Pajić jedna stvar nimalo ne pogađa

Autor:

09.10.2024 20:45

Foto: Jovana Pajić M.M./ATAImages

Foto: Jovana Pajić M.M./ATAImages

Jovana Pajić o razvodu sa Saletom Tropikom iskreno progovorila



Pevačica Jovana Pajić o razvodu od Saleta Tropika otvoreno govori u javnosti. Nakon okončanog braka sa pevačem Tropiko benda Aleksandrom Cvetkovićem, govorila je o tome kako je uspela da prevaziđe najteže trenutke.

Iako su nekada bili skladan par, Jovana je priznala da su razlike između njih postale nepremostive, što je na kraju dovelo do trajnog razlaza.

M.M./ATAImages

 

- Nisam se udala da bih se razvela, to nisam želela. Bilo mi je jako teško, osećala sam to kao životni poraz. Pitala sam se kako je moguće da nisam uspela da održim brak, a s druge strane, venula sam pored tog čoveka. To mi je bio najgori period u životu – rekla je iskreno Jovana, a mnoge žene su se pronašle u pevačicinim rečima.

Pročitajte Posle osam godina Jovana Pajić progovorila o emotivnom životu: Moramo da budemo na dve adrese

Jovana Pajić o razvodu je objasnila da su se ona i Sale potpuno udaljili i prestali da se razumeju. 

- Počeli smo da se nadjačavamo i umanjujemo osećanja onog drugog. Često sam mu govorila: 'Ne volim te', a on bi odgovorio: 'Ti ne znaš šta pričaš'. Bilo je bolno, kao da smo preko noći postali stranci – ovim je rečima Jovana prikazala svoju istinu, i dodala:

- Bojala sam se, ali moje ćerke su bile moj glavni motiv da presečem i krenem napred. Da nije bilo njih, možda bih pustila da se potpuno izgubim. One su bile moja snaga.

Vladimir Nićiforović

 

Jovana se osvrnula i na odnos sa bivšim suprugom, naglasivši da su ostali u dobrim odosima nakon razvoda i da su morali da rade na tome da održe prijateljstvo, jer nisu želeli da se toksična komunikacija između njih nastavi, i da se tenzija prenosi na decu.

Pročitajte Voleo ju je kao nijednu - evo da li je Jovana Pajić novu pesmu posvetila Saletu

Govoreći o životnim promenama, Jovana je istakla da nije ona osoba od pre godinu dana.

- Svi se menjamo, važno je da učimo i nadograđujemo sebe, da budemo bolji prema sebi i drugima... Najvažnija su deca, jer ona sve to gledaju. Ne bih mogla da budem razlog nečije tuge.

Pevačica Jovana Pajić, koja trenutno uživa u uspehu pesme “Ludilo moje”, osvrnula se i na komentar svog kolege Emira Aličkovića, koji je izjavio da je pomenuta pesma prvobitno bila namenjena njemu. 

- Niko nije hteo tu pesmu, a sada svi žele njen uspeh. To je jedina istina. Znam kako je nastala, i zaista mi nije jasno da neko može reći nešto drugačije. Nemam problem s tim, mene to ne pogađa – rekla je jasno Jovana.

ata images/Milan Maričić/Antonio Ahel

 

Jovana Pajić o razvodu govori bez ustručavanja i ulepšavanja, bez iznošenja intime i dubljih detalja kako bi zaštitila svoju decu.

Pročitajte Zdravlje Jovane Pajić narušeno, razvod je učinio svoje - Jako teška godina je iza mene

Istupanje i svedočenje javnih ličnosti na temu životnih izazova i prepreka od izuzetne je važnosti za izgradnju zdravog odnosa prema životu i ličnim suočavanjem sa padovima i usponima.

Komentari. (0)

Loading