Jelena Karleuša

Mesec dana posle razvoda Karleuša otvorila dušu: Zaljubljena sam

Autor:

10.10.2024 10:30

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Jelena Karleuša zaljubljena ponovo, sve je otkrila



Ljubavni život Jelene Karleuše oduvek je bio interesantan, ali otkako se razvela od Duška Tošića posebno.

Mnogi su se zapitali da li je pevačicino srce neko već osvojio, a prilikom pevačicinog gostovanja u jednom podkastu saznali smo da je Jelena Karleuša zaljubljena.

M.M./ATAImages

 

- Ja ni prvog ni drugog muža nisam videla na razvodu. Videla sam samo njihove advokate. Uvek sam se pojavljivala na razvodu, ali se moji muževi ne pojave, nego advokati.

Možda ne mogu da me pogledaju u oči. Kada je reč o Dušku, mislim da sam ja učinila sve da se 17 godina naše veze, braka i porodice ne baci u vodu. 

Pročitajte Tako se iskazuje ljubav - Duško Tošić specijalitet u svom restoranu nazvao po ovoj lepotici

A on je učinio sve da mi pokaže i dokaže suprotno.I koliko god sam se ja trudila da se to ne raspadne, Duško je bio taj koji je želeo da se razvede i da se rasturi naša porodica. On nije mogao da se nosi sa pritiskom svega onoga što su mediji radili nama i meni. 

Zašto mi da budemo u dobrim odnosima sad? Trebalo je da se trudi da budemo u dobrim odnosima dok smo bili u braku. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Trebalo je da se trudi da se bori za ovakvu ženu, ali ne možeš ti nikoga naterati da te voli i da na silu bude u braku. Ne možeš nikoga naterati na silu da ne izlazi i da ne pije, da bude veran - rekla je ona, a onda su slušaoci podkasta ekskluzivno imali prilike da čuju da je Jelena Karleuša zaljubljena.

- Da, zaljubljena sam. Nebitno u koga, ali nikako u Baku, kakav Baka. On je fin dečko, sigurno će se pomiriti sa svojom devojkom - zaključila je Karleuša, prenosi Kurir.

Komentari. (0)

Loading