Megan i Hari

Svako svojim putem: Kraljevski analitičari se oglasili o Hariju i Megan

Autor:

10.10.2024 16:10

Foto: Photo by Diego Cuevas/Getty Images

Foto: Photo by Diego Cuevas/Getty Images

Odnos Megan Markl i princa Harija privlači dosta pažnje, priče o razvodu sve glasnije



Odnos Megan Markl i princa Harija godinama unazad prate razne glasine, a u poslednje vreme ovakve priče sve su češće.

Povodom odnosa dvoje supružnika oglasili su se kraljevski analitičari Artur Edvards i Dženi Bond koji kažu da Hari i Megan žive odvojene živote, a Bond je otkrila da Megan nije popularna i da ne želi da se vrati u Veliku Britaniju.

Photo by Chris Jackson/Getty Images

 

- Mislim da Megan ima svoj nezavisni stil i način života i da to nije u skladu sa ljudima u Velikoj Britaniji. Mislim da ne želi da se vrati i zbog toga svako ide svojim putem, donekle. Ali nadam se i verujem da je Hari veoma srećan u svom životu - rekla je ona.

Prema pisanju lista "Sun" sumnje u njihov odnos došle su nakon što je princ Hari proslavio rođendan bez Megan.

Pročitajte Spremila je tortu, čekala ih je, a oni su joj slomili srce - Hari i Megan zadali kraljici Elizabeti bolan udarac pre smrti

Iako izvori bliski paru ističu da je Megan organizovala putovanje, analitičari smatraju da to što ona nije bila tu predstavlja znak da njihov odnos nije baš najsjajniji.

Megan nije viđena od 14. septembra u javnosti, dan pre nego što je Hari napunio 40 godina, a izvori takođe tvrde da je retko boravila u njihovom domu u Montesitu, u Kaliforniji.

Geoff Pugh/Getty Images

 

Princ je nakon toga prisustvovao nizu događaja u Njujorku bez pratnje supruge, dok se Megan pre tri dana u jednoj dečjoj bolnici pojavila sama. Kakav je odnos Megan i Harija zaista i da li je rastanak blizu vreme će pokazati.

 

Komentari. (0)

Loading