Anastasija Gudelj

Koliko mu zavide, toliko mu se dive: Otkud ovaj muškarac u krevetu Anastasije Gudelj?

Autor:

10.10.2024 16:36

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ovako se uživa, Isaija Ražnatović sa tetkom



Anastasija Gudelj svakodnevno deli momente iz privatnog života sa pratiocima na društvenim mrežama. Kao svaka mlada osoba i popularna ličnost, obožavaoce na ovaj način redovno obaveštava o svojim profesionalnim aktivnostima i dešavanjima na privatnom planu.

Danas je ovim putem Anastasija Gudelj podelila sliku iz kreveta, dok se u njemu našao jedan muškarac.

Milan Maričić ATA images

 

Pažnju javnosti i oduševljenje Anastasijinih pratilaca privukao je najmlađi sin Veljka i Bogdane Ražnatović, Isaija Ražnatović.

Podsećamo, Veljko i njegova supruga Bogdana su sredinom maja postali roditelji po treći put, kada je Isaija Ražnatović došao u njihov život. Ovaj radosni trenutak proslavili su u svojoj luksuznoj vili na Dedinju, što je domaća javnost imala priliku da isprati. 

Pročitajte Anastasija Gudelj je izvrsna domaćica, pita s mesom je njena specijalnost, evo recepta

Proslava rođenja najmlađeg Ražnatovića je trajala do kasnih večernjih sati, a među zvanicama su bile brojne poznate ličnosti, uključujući i kumu Svetlane Cece Ražnatović, pevačicu Viki Miljković, koja je putem svog Instagram-profila prenosila atmosferu iz doma porodice Ražnatović.

Veljko i Bogdana već imaju dva sina, Željka i Krstana, a nedavno je Veljko izjavio da bi voleo da u budućnosti dobije i ćerku. 

- Oduvek sam maštao o dva sina, ovo treće dete je bonus. Sada se nadam i devojčici – izjavio je Veljko u emisiji „Premijera-vikend specijal.“

Screenshot Instagram Story/@raznatovicanastasija

 

Koliko ljubavi okružuje najmlađeg Ražnatovića vidi se i na fotografiji koju je njegova tetka Anastasija danas podelila na društvenoj mreži Instagram.

Na fotogorafiji se Isaija Ražnatović spokojno baškari, okupan Anastasijinom pažnjom. A pevačica je uz fotografiju ispisala: 

- Moj najlepši dečak, Isaija – uz emotikon u obliku srca.

Pročitajte Ceo stadion gledao je u Anastasiju Ražnatović, na utakmicu se dolazi ovako obučen (foto)

Ova objava izazvala je lavinu reakcija i komentara koji su zatrpale profil Anastasije Gudelj. Oduševljeni malim Isaijom, pevačicini pratioci priznaju da ih je ova objava posebno raznežila.

Komentari. (0)

Loading