Mirka Vasiljević

Mirka Vasiljević presekla, vreme je za novi početak

Autor:

11.10.2024 10:35

Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Odluka Mirke Vasiljević oduševila fanove, ovo niko nije očekivao



Mirka Vasiljević važi za jednu od najpopularnijih domaćih glumica, ali uprkos tome godinama se ne eksponira na društvenim mrežama.

Za razliku od većine koleginica i kolega, supruga Vujadina Savića nije imala Instagram nalog, pa je najnovija odluka Mirke Vasiljević mnoge iznenadila.

Dalibor Danilović

 

Naime, glumica je odlučila da otvori Instagram profil gde će deliti trenutke kako privatnog tako i poslovnog života.

"Dobrodošli na moj Instagram! Ovo je mesto gde ću sa vama deliti delić svog sveta - ispred kamera i iza njih. Spremite se za mnogo novih uspomena, smeha i iskrenih trenutaka. A sada… Prava ja. Pratite me, jer tek krećemo", napisala je Mirka.

Pročitajte Veljko Ražnatović tetku Lidiju, a Vujadin na grudima istetovirao nju (foto)

Kao porodična žena i majka četvoro dece glumica je oduvek izbegavala društvene mreže, ali izgleda da je sad pronašla vremena i za taj segment, a odluka Mirke Vasiljević oduševila je njene obožavaoce.

Podsetimo, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić niz godina su u vanbračnoj zajednici u kojoj su dobili četvoro dece. O njihovom venčanju dugo se pisalo i nagađalo, ali svadbu su u više navrata odlagali.

Antonio Anhel / Ata images

 

- Možda zato nisam udata. Šalim se. Mislim da je to individualno. Rasla sam u porodici gde se mnogo razgovara i gde su svi posvećeni jedni drugima, gde ne postoje ni brda ni bregovi ispod tepiha i sve mora da bude čisto i da čaša ne sme da bude ni prazna ni puna, nego na sredini.

Tako se trudim da bude i u mojoj porodici. Ljubav mora da se neguje i zaliva, kao cveće kad se zaliva i razgovara sa njim, kaže se da će bujati, pa tako i sa partnerom. Mi imamo četvoro dece i uvek gledamo da imamo naše vreme, pa makar to bilo i pet minuta, jer ako nas dvoje postojimo, postojaće i deca i još mnogo druge dece - kazala je glumica jednom prilikom.

 

Komentari. (0)

Loading