Petar i Hana

Ime drugog deteta Petra Graša ima predivnu simboliku, naježićete se

Autor:

11.10.2024 11:50

Foto: Antonio Ahel / Ata images

Foto: Antonio Ahel / Ata images

Ime bebe Petra Graša i Hane Huljić nosi divnu simboliku



Petar Grašo i Hana Huljić uživaju u skladnom braku u kojem su dobili ćerkicu Albu. Skladni par uskoro će se drugi put ostvariti u ulozi roditelja, a sada je poznato i ime bebe Petra Graša.

Nakon devojčice Hana i Petar dobiće dečaka čije ime nisu odmah hteli da otkriju.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Sve je pod kontrolom, sve je u redu i svi smo srećni! Imamo ime, ali zadržaćemo ga za sebe - istakla je Hana za "InMagazin".

Pre nego što se rodila devojčica, domaći mediji spominjali su kako bi Petar hteo da ćerki daju ime Alba. Kada se Hana porodila, otkrili su da se devojčica zaista tako i zove.

Pročitajte Ima samo dve godine i već sjajno peva - Ćerka Petra Graše osvojila društvene mreže

Petar i Hana ranije su komentarisali da bi voleli da im sin nosi ime Toni, po Grašovom dedi. Osim toga, na taj način odao bi počast Haninom ocu Tončiju Huljiću. Hoće li se mališan zaista tako zvati, saznaćemo uskoro budući da porodica sitno broji do porođaja.

Muzičar je za medije ispričao kako se njegova supruga oseća u ovoj trudnoći.

Profimedia

 

- Kao svaka trudnica. Jedan dan joj se jedu kroasani, drugi dan ne voli kroasane. Onda joj jedan dan super miriše moj parfem, drugi dan joj je grozan. To valjda tako treba da bude, to je ok - rekao je kroz smeh. Hana je jednom prilikom ispričala kako ćerka Alba ne doživljava baš maminu trudnoću i činjenicu da joj stiže pojačanje u porodicu.

- Pa nije još baš svesna, ali uskoro... Ne zna šta je čeka - dodala je Hana. 

 

Komentari. (0)

Loading