Kejt Midlton

Kejt na prvom radnom zadatku posle lečenja: U ovom kaputu već smo je viđali, ali nema veze, važno je da se vratila!

Autor:

11.10.2024 21:35

Foto: Danny Lawson - WPA Pool/Getty Images

Foto: Danny Lawson - WPA Pool/Getty Images

Kejt Midlton vratila se svojim kraljevskim obavezama



Donedavno smo bili zabrinuti za njeno zdravlje, a sada možemo da odahnemo i da ponovo ocenjujemo njene stajlinge, jer - biće ih još mnogo. I srećno smo zbog toga. Kejt Midlton vratila se kraljevskim obavezama brže nego što smo očekivali.

Iako je pre nekoliko nedelja saopštila da je završila sa hemoterapijama, pretpostavka je bila da se u javnosti neće pojavljivati pre Božića. Međutim, desilo se to mnogo ranije, na veliku radost Britanaca i celog sveta.

Danny Lawson - WPA Pool/Getty Images

 

U prvom zvaničnom angažmanu posle više od deset meseci princezi je društvo pravio suprug, princ Vilijamsa novim imidžom koji mu se očigledno dopada.

Posetili su centar u Sautportu kako bi pružili podršku porodicama tri devojčice koje su u julu ubijene na času plesa.

Pročitajte Još nije gotovo? Kejt napravila veliku grešku, najteža borba tek predstoji

“Današnji susret sa članovima zajednice bio je snažan podsetnik na važnost međusobne podrške u svetlu nezamislive tragedije. Ostaćete u našim mislima i molitvama”, poručili su na službenim profilima na društvenim mrežama.

Danny Lawson - WPA Pool/Getty Images

 

Kejt je za ovaj susret odabrala stajling koji se savršeno uklopio sa jesenjim ambijentom. Viđali smo je već u tom komadu, ali znamo da je ona kraljica reciklirane mode i da se vezuje za odeću.

Braon kaput i dalje joj savršeno stoji. Uklopila ga je sa cipelama iste nijanse i bordo haljinom sa tufnama. I njen suprug imao je nešto bordo – pulover ispod tamnosivog sakoa.

Pročitajte Mirna i lekovita oaza - Kejt i Vilijam pokazali kuću u živopisnoj provinciji, evo gde su pobegli od svih (foto)

Kejt Midlton vratila se svojim dužnostima sa osmehom, konstatovali su svi. Malo je mršavija, što smo takođe primetili. Ali, važno je da je ponovo tu i da se zdravstveno stanje evidentno popravlja.

Komentari. (0)

Loading