Kajli Minog

Pobedila rak i vratila se jača nego ikad: Kajli Minog otkriva kako se izborila sa opakom bolešću

Autor:

12.10.2024 19:51

Foto: Antony Jones/Getty Images for Charlotte Tilbury

Foto: Antony Jones/Getty Images for Charlotte Tilbury

Kajli Minog otkrila kako je pobedila rak dojke



Oktobar je mesec borbe protiv raka dojke. Sa ovom opakom bolešću suočile su se i mnoge poznate žene. Neke su uspele da je pobede, druge, nažalost, nisu imale sreće. Među pobednicama je i jedna od najvećih muzičkih zvezda svih vremena.

Njena životna priča protkana je ogromnim uspesima i bolnim epizodama, a najteži je bio period dok je vodila bitku sa upornim i lukavim neprijateljem. Kajli Minog otkrila je kako je uspela da iz te borbe izađe kao pobednik.

Gareth Cattermole/Getty Images

 

Popularnu australijsku pevačicu zbog visine zovu „džepna Venera“, ali se, uprkos niskom rastu, vrlo odvažno suprotstavila karcinomu.

Karijeru je počela krajem osamdesetih, a do zvezda se vinula početkom devedesetih. Bila je na vrhunsku slave kada je saznala zastrašujuću dijagnozu. Tada je imala 36 godina.

Pročitajte Kajli Minog nije mogla da sakrije suze - Želela bih da su stvari drugačije, ali život je takav kakav je

Uobičajeni striming nije otkrio ništa sumnjivo, međutim Kajli je osećala da nešto nije u redu i odlučila da ponovi pregled.

Sledila je instinkt i poželela da čuje i drugo mišljenje. Zahvaljujući unutrašnejm osećaju koji joj je govorio da nešto nije kako treba, dve decenije kasnije i dalje je ovde, sa nama.

MJ Kim/Getty Images

 

Neke druge slavne žene, kao što su Šenen Doerti, Olivija Njutn Džon ili Tatjana Patic, nisu bile te sreće, iako nijednog trenutka nisu posustajale u borbi.

- Imala sam dijagnozu, a svet nije znao za to. Bila sam sa bratom i dečkom kada mi je saopšteno o čemu se radi. Svi smo bili zabazeknuti. Otišli smo u kafić, konobar je prišao i pitao nas kako smo, a mi smo, kao roboti, odgovorili: “Dobro, hvala” - priseća se pevačica.

- Pomislila sam kako nemamo pojma kroz šta drugi ljudi prolaze. Posle raka ili bilo koje ozbiljne bolesti ili problema koji nam menja život moramo da naučimo da se prilagodimo.

Lečenje je trajalo osam meseci. Tokom tog perioda Kajli je prošla kroz nekoliko procesa hemoterapije i zračenja. Kancer je otkriven u početnom stadijumu, što je već u startu bilo olakšavajuća okolnost.

Gareth Cattermole/Getty Images

 

- Dok sam se borila sa rakom otkrila sam da sam neverovatno jaka, a za izlečenje mogu da se zahvalim i ljudima koji su sve vreme bili uz mene. U životu sam donela niz loših odluka, ali nekako sam iz svega isplivala.

Pročitajte Karla Bruni ogolila dušu - Da nisam otišla na mamografiju...

Neke posledice su, ipak, ostale. Kajli Minog je otkrila kako je pobedila rak dojke i priznala da joj je opaka bolest poremetila neke važne životne planove.

Naime, pevačica je žarko želela decu, ali, kako je rekla, to posle svega nije bilo moguće.

Komentari. (0)

Loading