Marija Petronijević

Učinila je nezamislivo: Marija Petronijević zamenila gradski život za mir na selu, priča o novom poglavlju

Autor:

13.10.2024 21:05

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Odavno je Marija Petronijević otišla na selo, evo šta tamo radi



Saznanje da je Marija Petronijević otišla u selo iznenadila je mnoge, ali upornost i odlučnost ove glumice doveli su do toga da ona danas uživa u novim životnim izazovima, daleko od reflektora.

Odluka mlade glumice, poznate po svom impresivnom daru za glumu, da se otisne stazama predaka i vrati u rodno selo Visibabu svojevremeno je ostavila javnost u šoku.

Dalibor Dalinović

 

Naime, glumica Marija Petronijević odlučila je pre par godina da potpuno promeni životni stil i zameni užurbanu gradsku svakodnevicu mirnim ruralnim ambijentom zapadne Srbije.

Iako je otišla sa malih ekrana, Marija se nije potpuno povukla u ilegalu. Ona redovno deli trenutke iz svog života na imanju putem društvenih mreža. 

Pročitajte On joj pruža snagu i osmeh - Marija Petronijević sa suprugom došla na premijeru filma

Sa suprugom je Marija Petronijević otišla na selo, a on je njena najveća podrška na svim životnim planovima. Naročito, u aktivnostima i ulaganjima koja život na selu iziskuje. 

Foto kolaž: Screenshot Instagram/@petronijevic.marija

 

Kako glumica otkriva, upravo njen suprug često preuzima odgovornost za donošenje ključnih odluka kada se nađu pred izazovima.

- Bez njega možda ne bismo uspeli da sve ovo realizujemo. On često kaže u šali da bi možda bilo zanimljivije pisati o nama da smo neki filozofi poput Sartra i Simon de Bovar, ali ovako, ko bi želeo da zna koliko smo ovaca danas jurili po livadi ili koliko mleka smo dobili - podelila je glumica kroz osmeh.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Na njihovom imanju nalaze se stada ovaca, košnice, prostrana bašta sa rasadnikom... Veliko imanje zahteva puno truda i vremena koje iziskuju svakodnevne obaveze i životinje koje Marija uzgaja i čuva.

Pročitajte Marija Petronijević predstavlja sina i priznaje - druga beba je dar od Boga

Pored odluke da gradske ulice zameni seoskim stazama i predivnim pejzažima kojima ovaj kraj Srbije obiluje, Marija je odlučila da na selu zasnuje i porodicu.

Glumica je nedavno rodila drugo dete, a trudnoću je uspešno držala daleko od očiju javnosti.

Dalibor Dalinović

 

Najnovije fotografije na Instagram-profilu koji koristi kako bi ponešto o sebi dala na uvid javnosti, prikazuju da je Marija Petronijević otišla na selo gde uživa sa sinovima i suprugom.

Pročitajte Sin Marije Petronijević je kao med, fotografija sa prasetom sve raznežila

Pratioci na Instagramu pohvalili su njeno majčinstvo koje prikazuje i praktikuje na prirodan, jednostavan, a sveobuhvatan način. Upravo to je i jasan pokazatelj da je Marija Petronijević pronašla životni balans i život koji joj prija.

Komentari. (0)

Loading