Saša Popović

Bolest je sve promenila: Saša Popović napušta Beograd

Autor:

14.10.2024 19:35

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bolest Saše Popovića uticala je na sve, evo koja je njegova najnovija odluka



Bolest Saše Popovića već dugo je tema domaćih medija, a iz dana u dan pristižu nove informacije.

Posle lečenja u Parizu zdravstveno stanje medijskog maga značajno se popravilo, a prema pisanju medija, Popović planira da kupi plac na obroncima Stare planine kako bi što više vremena provodio na svežem vazduhu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Saša je pričao sa kolegama, tačnije i sa Žikom Jakšićem, o placevima u ovom delu Srbije. Znaju svi da je Saši sada posle svega najpotrebnije da promeni životne navike u što boljem smeru, da se zdravo hrani, a inače oduvek vežba i to mu nije strano.

Stara planina je odličan izbor jer mu je potreban boravak na svežem vazduhu, mir i tišina, a tamo može svašta da radi i da se bavi čak i poljoprivredom – ispričao je neimenovan izvor, pa dodao:

Pročitajte Najnovije informacije o bolesti Saše Popovića


- On planira uskoro da se uputi s porodicom u ovaj kraj kako bi videli šta je najbolja opcija i kakvih placeva ima u ponudi.

Podsetimo, u prethodnom periodu u dom Saše Popovića svraćao je doktor koji mu je davao vitaminske infuzije koje doprinose vraćanju energije koju je izgubio tokom lečenja.

Antonio Ahel/ATA Images

 

- Saša prima vitaminske infuzije i neke specijalne, koje dižu energiju. Taj doktor koji svraća kod njega je inače kućni prijatelj Popovića, i naravno da će da dolazi da vidi kakvo je sada stanje.

Te infuzije se i ovako daju da imunitet ljudima, tako da nije ništa ozbiljno kao što se priča. Saša svakako ne izlazi previše i ne kreće se, kako bi se na sve načine zaštitio dok ne bude kompletno sigurno da je zdrav. Sada se super oseća, sve je bolje – rekao je izvor za „Republiku“.

Komentari. (0)

Loading