Đina Džinović

Više ga ne prati: Đina Džinović raskinula sa sinom bogatog Srbina, pa otišla korak dalje

Autor:

15.10.2024 11:50

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Đina Džinović raskinula sa Vukom



Influenserka i ćerka pevača narodne muzike Harisa Džinovića, svakodnevno je prisutna na društvenim mrežama. Đina Džinović otkriva pratiocima svoje kretanje, odlaske na daleke i skupe destinacije, boravak u prestižnim restoranima i hotelima, uživanje i zabavu u noćnim klubovima itd.

Tako su pratioci lepe influenserke saznali i da je Đina Džinović raskinula romantičnu vezu sa Vukom V. - sinom poznatog beogradskog biznismena.

Miloš Nadaždin

 

Par je bio u višemesečnoj vezi, a leto iza nas Đina i Vuk su proveli na putovanjima po luksuznim evropskim destinacijama. 

Đina je vezu sa Vukom okončala jer je došlo do prezasićenja, a kao potvrda za ovaj čin tumači se to što su se Đina i Vuk otpratili na Instagramu.

Pročitajte Za težak život ćerke Harisa Džinovića niko nije znao - Đina javno rekla šta je muči

- Đina i Vuk su prethodnih meseci uživali u Porto Červu, Monte Karlu, Sen Tropeu i ona jeste bila zaljubljena u njega, međutim, pogledi na svet i vezu im se razlikuju, pa su odlučili da svako krene svojim putem. Iako se poznaju odmalena, njih dvoje su se uklonili sa društvenih mreža, a ona je brže-bolje otišla van zemlje – rekao je za Informer izvor blizak Đini.

 

 

Screenshot Instagram/@djinadzinovic

 

Influenserka je objavila novu fotografiju i pokazala svoje novo izdanje, što je izazvalo brojne lajkove i lavinu komentara na društvenoj mreži Instagram.

Đina se fotografisala u Hamel haljini, brendu svoje majke, sa dubokim dekolteom i izrezima na kukovima. Ovaj model savršeno je istakao figuru mlade influenserke, a haljina samo na prvi pogled otkriva previše.

Instagram screenshot

 

Kroj koji Đini savršeno pristaje zaludeo je brojne muškarce koji nisu odoleli da u komentarima ispod fotografije ostave niz komplimenata.

Pročitajte Porodična drama Džinovića - Haris strašno ljut, Melina stala u Đininu odbranu

Jasno je Harisova i Melinina ćerka ima puno udvarača, a nakon vesti da je Đina Džinović raskinula sa Vukom, videćemo ko će od njih uspeti da osvoji srce mlade influenserke.

Komentari. (0)

Loading