Jasmin Levi

Ostala je udovica u tridesetim i odgajila četvoro dece, a danas: Jasmin Levi potvrdila da je muzika izlečila sve

Autor:

15.10.2024 15:40

Foto: Nebojša Babić

Foto: Nebojša Babić

Raste uzbuđenje pred koncert Jasmin Levi u Beogradu



Poznata izraelsko-španska muzičarka uskoro će održati koncert pred beogradskom publikom. Jasmin Levi u Beogradu nastupa krajem oktobra, a posetiocima obećava mnogo više od pesme...

Jasmin Levi je umetnica koja se ne trudi da zabavlja publiku, već da joj pruži iskrenu emociju i svoju dušu ispriča kroz note.

Upravo zbog toga i ne voli rad u studiju i stvaranje pesama, već direktan kontakt sa ljudima kako bi razumela njihovu istinu i prepisala im odgovarajuću pesmu kao lek.

Međutim, kada se ugase svetla reflektora i kada scenu zameni kućnim i porodičnim obavezama, ova umetnica postaje jedna od nas, (samo) žena.

Pročitajte Nina Badrić otvorila dušu - Šest meseci sam živela pod ogromnim stresom

Balansirajući između karijere i svakodnevnih obaveza, Jasmin Levi objašnjava koliko joj nedostaje vreme koje bi izdvojila i posvetila sebi.

- Nemam vremena za sebe, nažalost. Mnogo radim, ne samo kao muzičar. Svakodnevni život me mnogo zaokuplja. Sama odgajam dvoje dece, imam dva psa, stvaram, kuvam, vodim kuću. Nedavno sam napisala scenario za TV seriju, završavam nov album, komponujem... Moje jedino vreme za sebe je posle ponoći, kada svi spavaju. Tada sam tu samo ja, moje misli i čaša vina. Uvek čaša vina – iskreno je rekla Jasmin.

Nebojša Babić

 

Pre nego što vidimo Jasmin Levi u Beogradu, treba znati da je kreativni izraz ove velike umetnice duboko formiralo odrastanje bez oca, koga je izgubila sa samo dve godine.

Njegovo nasleđe živi kroz njene pesme, prožete španskim ritmom koji je voleo, naročito flamenkom i tangom.

Iako mu tokom dosadašnje karijere nije posvetila nijednu pesmu, učinila je nešto drugačije i uzvišenije: 

- Otpevala sam sa njim duet zahvaljujući tehnologiji, pesmu "Una Pastora". Takođe, tokom celog života, kada god sam na sceni, tokom svake pesme koju pevam osećam da je tu sa mnom – rekla je Jasmin Levi.

Njena majka, koja je ostala udovica s četvoro dece, predstavljala je njen najveći oslonac. A Jasmin uvek ističe da je majčina snaga oblikovala i njenu borbenost.

- Moja mama je moja kruna. Svaki dan je bio nova borba, a ona je sve učinila da nas odgaji kao dobre ljude.

Pročitajte Nataša Bekvalac ne da na njih - Plaćajte svoje račune, da moji nastupi uvek budu puni žena koje imaju svoju lovu

Publika ima priliku da ovog oktobra gleda Jasmin Levi u Beogradu, a ona o svojim planovima kaže da jedino moli Boga da čuva njene najbliže i da joj pruži priliku da nastavi da peva. Trenutno radi na novom albumu i jako je uzbuđena zbog onoga što joj život donosi.

Komentari. (0)

Loading