Jelena i Ivan

Zavirite u porodični dom Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića: Harmonija na svakom koraku, savršen odraz njihovog odnosa

Autor:

16.10.2024 11:40

Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Miloš Nadaždin

Zavirite u dom Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića



U dom Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića ne zalaze kamere i ne sevaju blicevi; ovaj kutak čuvaju poput gnezda u kojem je najbitnija sreća njihove ćerke Nine.

Upoznali su se dok su bili veoma mladi, a spojila ih je ljubav prema folkloru. Iako je ona živela u Kragujevcu a on u Užicu, sretali su se na republičkim takmičenjima.

M.M./ATA Images

 

Zvanično, Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić su se upoznali tek nakon prelaska u Beograd.

Ovaj umetnički par i danas uživa u ljubavi krunisanoj brakom 2011. godine, ali svoj privatni život retko iznose pred javnost.

Pročitajte Jelena i Ivan nikad srećniji, iz porodičnog doma stižu najlepše vesti (foto)

Pevačica i glumac želeli su prostran dom sa dvorištem koje bi ponudilo dovoljno prostora za igru njhove ćerke.

Screenshot Instagram/@ivanbosiljcicofficial

 

Tako su se odlučili da kupe kuću u beogradskom naselju Šumice, u neposrednoj blizini osnovne škole i kuće preminulog glumca Ljubiše Samardžića.

Dom Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića ima zaista prelepo dvorište, koje je ispunjeno zelenilom i oivičeno živom ogradom, što stvara vrlo prijatnu atmosferu tokom sunčanih i toplih dana.

Screenshot Instagram/@ivanbosiljcicofficial

 

Pevačica ističe da voli da popije prvu jutarnju kafu baš u dvorištu, okružena zelenilom i svežinom koja dopire iz čuvene voždovačke park-šume.

Screenshot Instagram/@/jelenatomasevic_official

 

U dom Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića svojevremeno je došao Maks, pas kog obožavaju svi članovi porodice, kao i brojni pratioci ovog para.

Sudeći prema broju lakova koji dobiju objave na kojima se pojavljuje Maks, on ima svoje fanove i obožavaoce, baš kao i poznati umetnički par.

Screenshot Instagram/@ivanbosiljcicofficial

 

Podsećamo, Ivan i Jelena su se venčali 2011. godine u Crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu, a nakon sklapanja braka mladenci su otputovali za Beograd i sklopili građanski brak. Ostaće zapamćeno da je venčanju u crkvi prisustvovalo više od 500 ljudi, iako se pričalo da će venčanje biti održano u strogoj tajnosti i na nepoznatoj lokaciji.

Pročitajte Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić dva puta su se zavetovali na večnu ljubav, sve je bilo kao na filmu

Umetnički par je do danas ostao vrlo skladan i važi za jedan od najstabilnijih na domaćoj javnoj sceni, a harmoničan odnos jasno oslikava i dom Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića.

Komentari. (0)

Loading