Sergej i Isidora

Pet meseci nakon crkvenog venčanja Sergej Trifunović oduševio, čestitamo!

Autor:

16.10.2024 16:50

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Venčao se Sergej Trifunović, najnovije fotografije



Venčao se Sergej Trifunović i to drugi put. Nakon crkvenog venčanja koje se odigralo pre nekoliko meseci, Sergej i njegova lepša polovina na večnu ljubav zakleli su se i u opštini.

Ushićeni glumac i nakon opštinskog venčanja na svom Instagramu podelio je fotografije pa smo imali prilike da vidimo kako su izgledali tom prilikom.

Instagram

 

Ovaj put mlada nije nosila raskošnu venčanicu kao što je to slučaj bio za ceremoniju u crkvi. Isidora je nosila sako boje lavande i suknju u istom tonu, dok je Sergej bio u ležernoj košulji.

Vest da se venčao Sergej Trifunović na društvenim mrežama odjeknula je brzinom svetlosti, a odmah nakon toga usledilo je mnoštvo čestitki.

Pročitajte Gospodin i gospođa Trifunović - Prva fotografija mladenaca, Isidora kao lutka, Sergeja ovakvog još nismo videli

Podsetimo, Sergej Trifunović i njegova dve decenije mlađa izabranica Isidora venčali su se, 12. maja, na Topčideru, u Crkvi Sv. Apostola Petra i Pavla.

Mlada je blistala u venčanici sa belim detaljima od čipke, dok je mladoženja nosio satensko odelo tamnosive boje. Isidora se potom presvukla u crnu kombinaciju, pa su mladenci pozirali ispred crkve. Ovaj put odlučili su se za znatno nonšalantniju varijantu.

Komentari. (0)

Loading