Snežana Savić

Snežana Savić na ivici suza: Hoću da je pozovem, samo se setim da je više nema

Autor:

16.10.2024 19:09

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Majka Snežane Savić preminula je u dubokoj starosti, glumica otkrila kako se nosi sa gubitkom



Snežana Savić iza sebe je ostavila možda najtežu godinu u životu.

Naime, majka Snežane Savić preminula je pre nekoliko meseci, a glumica je za „Una“ televiziju progovorila o velikom gubitku sa kojim se i dalje teško nosi.

youtube printscreen Kec na 11

 

- Još uvek je nekako sveža ta bol, ona je otišla pre pola godine i meni je to nekako baš onako rana jedna. Hoću da je pozovem, a samo se u trenutku setim samo da nje više nema – rekla je Snežana.

Podsetimo, majka Snežane Savić preminula je u 91. godini, a glumica je pre nekoliko meseci prvi put govorila o bolnoj temi.

Pročitajte Bivši muž Snežane Savić je sa ovom lepoticom u 76. godini dobio blizance

- Majka mi je preminula osmog februara i to me je potpuno slomilo, iako je ona doživela duboku starost, zakoračila je u 91. godinu, ali bez obzira na godine to je jedan nenadoknadiv gubitak. Apsolutno, majka je jedna, gubici svojih stvoritelja, roditelja, mislim da je to mnogo teško – istakla je glumica jednom prilikom, pa otkrila u čemu pronalazi utehu.

- Donosi mi rad snagu, uvek me rad posebno nekako inspiriše, hodam lakše kroz ove godine u kojima sam, čak i kroz ovaj gubitak koji sam imala, da nekako zalečim svoje rane, ako mogu.

 

 

Glumica je tada priznala da se plaši za svoje zdravlje.

- Nikada nisam na taj način razmišljala, ja se plašim bolesti, tih nekih ružnih stvari koje svaki čovek doživi sporadično, da ne može da izgleda dobro u zadatim okolnostima.

U starosti je lepo da naučiš da nosiš sebe onakav kakav jesi, da ta unutarnja lepota bude u prvom planu, a da fizička bude zaodenuta u tu neku tajnu koju žena treba da nosi, ženstvenost, u pamet, iskustvo koje žena sa godinama dobije, što nije mogla da ima u mladosti – zaključila je ona.

Komentari. (0)

Loading