Kejt i Megan

Tužna objava Kejt Midlton kida dušu: Da li će joj se Megan i Hari sada javiti?

Autor:

17.10.2024 15:00

Foto: Peter Nicholls- WPA Pool/Getty Images

Foto: Peter Nicholls- WPA Pool/Getty Images

Poruka Kejt Midlton u kojoj će se prepoznati Megan i Hari



Princeza od Velsa u poslednje vreme se ponovo pojavljuje u javnosti i češće se oglašava na društvenim mrežama, a svaka njena objava puna je emocija i privlači veliku pažnju.

Jasno je i zbog čega. Svet je prema njoj posebno osetljiv zbog svega kroz šta je prolazila prethodnih meseci, a i ona iskazuje saosećanje sa osobama koje imaju problema sa zdravljem. I poslednja poruka Kejt Midlton nas je duboko dirnula.

Profimedia

 

Objava je posvećena Nedelji podizanja svesti o gubitku bebe, a mnogi nagađaju da je njome poslati i tajni znak Megan Markl i princu Hariju, koji su doživeli to teško iskustvo.

Naime, vojvotkinja od Saseksa govorila je o spontanom pobačaju koji je imala u julu 2020, nakon što su se ona i Hari sa malim Arčijem preselili u Sjedinjene Države.

Pročitajte Ovo niko nije očekivao - Vilijam i Kejt iznenadili Harija za rođendan, a od kraljevske porodice dobio je još nešto

“Ovo je važan trenutak za pružanje podrške svima koji su doživeli tako strašan gubitak. Šaljem im ljubav, snagu i nadu”, napisala je princeza, potpisavši se samo inicijalom.

 

 

Poznato je da potpis C (od Catherine) znači da poruka dolazi lično od Kejt, a ne od PR tima koji održava društvene mreže princa i princeze od Velsa, navodi story.hr.

Da li je to bila i tajna poruka upućena Megan, koja je pretrpela istu bol? Nedavno su Vilijam i Kejt poslali rođendansku čestitku Hariju za 40. rođendan, što je mnoge iznenadilo.

Pročitajte Kejt na prvom radnom zadatku posle lečenja - U ovom kaputu već smo je viđali, ali nema veze, važno je da se vratila!

No, sasvim je moguće da su, posle saznanja da Kejt ima kancer, kao i da se kralj Čarls suočio sa istom dijagnozom, Saseksovi pokazali malo empatije prema porodici koje su se gotovo odrekli.

Komentari. (0)

Loading