Hana Huljić

Supruga Petra Graša prekinula ćutanje na društvenim mrežama i pohvalila se prelepom vešću

Autor:

18.10.2024 14:44

Foto: Antonio Ahel/ATA images

Foto: Antonio Ahel/ATA images

Hana Huljić oduševila lepim vestima



Hana Huljić ne voli previše da se pojavljuje u javnosti, koja je ne ispušta iz vida otkako se saznalo za njenu ljubav sa popularnim pevačem. Retke su i njene objave na društvenim mrežama.

Otkako je pre dve godine postala majka male Albe, ćerka Tončija Huljića ostavila je muzičku karijeru po strani. Međutim, sada je Hana Huljić oduševila prelepim vestima.

Antonio Ahel / Ata images

 

Ne, nije se još porodila. To se očekuje sredinom novembra, kada će se njoj, Petru Grašu i Albi pridružiti jedan dečak.

Na Instagram storiju Hana je otkrila da je objavljena pesma Marina Jakopića, za koju je njen brat Ivan Huljić napisao tekst i muziku, i napravio aranžman.

Pročitajte Ime drugog deteta Petra Graša ima predivnu simboliku, naježićete se

Interesantno je da baš u vreme kada je njegovoj supruzi termin za porođaj Grašo ima nastup u Frankfurtu. Da li će se istorija ponoviti? Hoće li pevač ponovo juriti sa koncerta u porodilište?

Boško Karanović

Naime, kada je Hana u julu 2022. rodila ćerku u Splitu, on je bio na koncertu u Zagrebu. Kada je čuo radosnu vest, seo je u automobil i odmah se uputio kući.

Međutim, zbog ranije ugovorenog nastupa u Dubrovniku, propustio je Hanin i Albin izlazak iz porodilišta, pa je po njih došla Hanina majka Vjekoslava Huljić, podseća story.hr.

Komentari. (0)

Loading