Jelena Tomašević

Jelena Tomašević sa ćerkom ima odnos pun poverenja, ali granice moraju da se poštuju

Autor:

20.10.2024 14:00

Foto: Borislav Zdrinja ZIPA PHOTO ATAImages

Foto: Borislav Zdrinja ZIPA PHOTO ATAImages

Jelena Tomašević o roditeljstvu i vaspitanju ćerke Nine



Jelena Tomašević o roditeljstvu je otvoreno govorila, a posebno je naglasila izazove koje pred nju donosi moderno roditeljstvo. 

Pevačica ima stabilan odnos pun poverenja sa ćerkom Ninom, ali sveprisutnost tehnologije i društvenih mreža u životu najmlađih posebno je zabrinjava.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Osim toga, smatra da roditelji moraju imati uvid u to koliko vremena njihova deca provode na telefonu i koje sadržaje posećuju ili koriste.

Jelena Tomašević o roditeljstvu je rekla da sa ćerkom ima dobar odnos zasnovan na poverenju, ali je svesna da je Nina tinejdžerka koja ne deli sve tajne s njom, već i sa svojim prijateljicama. 

Pročitajte Glamurozni etno motivi su pogodak sezone -Jelena Tomašević ponela fantastičan kaput i tradicionalni vez

Kao majka, ponosna je na to što Nina provodi puno vremena sa društvom, daleko od tehnologije, i što razvija svoje talente.

Ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića pohađa šesti razred muzičke škole, a takođe igra u folkloru i peva, što joj omogućava sadržajan i kvalitetan život.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Iako joj se ćerka često poverava, Jelena smatra da nijedna majka ne može biti najbolja drugarica svojoj ćerki, već osoba koja će uvek saslušati i pomoći u rešavanju problema.

Pevačica je takođe napomenula da, iako ima puno ljubavi za Ninu, zna da bude stroga kada je to potrebno.

Pročitajte Jelena Tomašević dosta je bila zakopčana i smerna, skinula se u izazovan kupaći kostim (foto)

Jelena Tomašević o roditeljstvu govori sa jasnom slikom o nužom postavljanju granica, tj. što preciznijih pravila dok je dete malo kako bi izraslo u odgovornu osobu.

Komentari. (0)

Loading