Anđelina Džoli

Osam godina mlađi, ni nalik Bredu: On je novi dečko Anđeline Džoli?

Autor:

20.10.2024 21:17

Foto: Photo by Gareth Cattermole/Getty Images for BFI

Foto: Photo by Gareth Cattermole/Getty Images for BFI

Novi dečko Anđeline Džoli je britanski reper?



Premijera filma „Maria“ o legendarnoj Mariji Kalas koju tumači Anđelina Džoli održana je u petak na 68. BFI Londonskom filmskom festivalu u Royal Festival Hall-u u Londonu.

Glumačka diva prošetala je crvenim tepihom sama, ali se ubrzo nakon nje pojavio čovek za kojeg se spekuliše da je novi dečko Anđeline Džoli.

Photo by Gareth Cattermole/Getty Images for BFI

 

Reč je o britanskom reperu Akali koji se od glumice već neko vreme ne odvaja i sa kojim je ranije imala nekoliko zajedničkih projekata. Glasine da je Akala novi dečko Anđeline Džoli sve su glasnije od kada su viđeni kako izlaze iz njenog hotela tokom Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji u avgustu.

Iako izvor za magazin „People“ tvrdi da su glumica i reper samo prijatelji, njih dvoje gotovo da se ne odvajaju jedno od drugog i u nekoliko navrata uslikani su zajedno u javnosti.

Pročitajte Film o Mariji Kalas, a haljina u stilu Merilin Monro - Anđelina Džoli sa decom na crvenom tepihu očarala svet

„In Touch“ piše da se Anđelina i Akala viđaju oko godinu dana. U maju prošle godine bili su na Književnom festivalu na Jamajci gde su se pojavile glumičine ćerke Šajlo i Zahara, koje su prema pisanju stranih medija u sjajnim odnosima sa reperom.

Izvor blizak glumici nedavno je otkrio da njih dvoje dele snažnu povezanost, dok je drugi izvor naveo da oni dele istu strast kada su u pitanju društvene i humanitarne inicijative.

Photo by Gareth Cattermole/Getty Images for BFI

 

„Tokom godina su sarađivali na nekoliko projekata koji se fokusiraju na globalne probleme, poput ljudskih prava. Anđelina uvek govori vrlo pohvalno o njemu".

Izvor iz časopisa People tvrdi da je Anđelina „trenutno slobodna i da nije u ozbiljnoj vezi.“

Komentari. (0)

Loading