Jovana Pajić

Jovana Pajić otvorila dušu: To je katastrofa, stići će ga kad-tad

Autor:

20.10.2024 20:01

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Izjava Jovane Pajić dirnula je svakoga ko je prošao kroz razvod



Jovana Pajić i Sale Tropiko krajem 2021. godine odlučili su da stave tačku na brak u kojem su dobili dve ćerkice. Svako je nastavio svojim putem, ali su ostali u korektnim odnosima, a pevačica je u više navrata govorila o krahu braka.

Vlasnica hita "Ludilo moje" sada je u emisiji "Scena" na "Blic" televiziji ispričala šta misli o rastanku, kada je izjava Jovane Pajić dirnula svakog ko je prošao kroz razvod.

- To se svi mi tešimo, razvod je katastrofa. Svakome je razvod katastrofa. To je stvarno meni bio najteži period u životu i mislim da je svakome. I neko ko to nosi laganije stići će ga kad-tad prosto taj osećaj.

Pročitajte Niko je nije hteo, a sada svi žele njen uspeh Izjava Jovane Pajić iznenadila

Zato što porodica je stvarno osnovna ćelija svakog društva i ne može niko da bude srećan kad se jednom porodica razori u tom smislu - zaključila je pevačica.

Pevačica je ranije gostujući u emisiji „Magazin In“ otkrila da ona i frontmen „Tropiko benda“ više nisu zajedno jer su imali drugačije poglede na budućnost.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Prosto smo se razvili u različitim smerovima. Rekla sam: "ja sam prestala tebe da volim". To je jednostavno tako.

Mi možemo biti idealni prijatelji do kraja života, ali u smislu tog zajedničkog života i onoga što su za tebe vrednosti, što su za mene, kako ja vidim budućnost naše porodice ili moju, dece, uopšte nismo imali više iste poglede – rekla je Jovana, te dodala:

- A nije više stvar ni u toj različitosti, već da se ugrožavamo međusobno, i ugrožavamo naše psihičko zdravlje i naše dece.

Komentari. (0)

Loading