Tanja Savić

Tanja Savić kroz suze o sinovima: Upalio mi se alarm za uzbunu, spasi svoju decu

Autor:

20.10.2024 19:00

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Deca Tanje Savić sa njom su prošla izazovan period, pevačica otvoreno o svemu



Tanja Savić iza sebe je ostavila bolan razvod tokom kojeg se lavovski borila da vrati svoje sinove.

Deca Tanje Savić svojevremeno su skoro godinu i po dana bila daleko od nje, a ona se sada gostujući u emisiji "Balkanskom ulicom" prisetila kako je izgledalo kada ih je posle dugo vremena zagrlila.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Ja sam toliko sebe krivila, svaki dan kako je odmicao ja sam krivila sebe:“Zašto dozvoljavaš da ih što više i duže ne vidiš. Nemoj da dozvoliš.

I onda kada se približilo godinu i po dana to je za mene prevelika reč kako mogu da kažem da nisam videla svoju decu godinu i po dana, a mogla sam da ih ne vidim.

Pročitajte Salata po receptu Tanje Savić ubrzava metabolizam, obožavaćete je

U tom momentu stvarno nije moglo da se putuje, nije mogla ni karta da se kupi, tad je korona bila.

Kad sam iz zagrlila, ja nisam bila svesna da se to događa. Ja nisam odmah plakala, već kad se sve sleglo, kad su mi emocije stale i kad su oni seli kraj mene. Prvo su oni negodovali. Stvarno je bilo čudno, zbunjujuće je bilo.

Prvo su tražili tatu, odmah su tražili tatu. Hoćemo kod tate. Kao da su u meni videli opasnost da ću ih ja odvesti. Ja znam sa ove tačke gledišta šta im je bilo pričano...

Mene su emocije posle krenule da rade. Ja sam posle počela.. Nisam mogla ni da plačem. To je žalosno, mnogo je žalosno kad ne možete da plačete.

Antonio Anhel / Ata images

 

Deca Tanje Savić na kraju su ostala uz majku, a na pitanje Vesne Dedić šta je bilo ključni trenutak da pobedi, pevačica je odgovorila:

- Sve po malo. Ja sam morala da budem autoritet. Meni kada su deca došla totalno su transformisana u nešto pogrešno i onda sam ja morala njih da oblikujem. Bukvalno da ih oblikujem da budu kako treba. Jer oni su išli u neku totalno drugu krajnost.

Pročitajte Dijeta Tanje Savić topi čak i najupornije salo na stomaku, trik je jednostavan

Učeni su bili da majka nije dobra, da je majka zla, da je najgora. Da li je to normalno?

Njihove tendencije su išle ka tome da oni postanu manipulatori. I onda su oni krenuli stranputicom. Ja sam ih vodila kod psihologa... Bukvalno mi se upalio alarm za uzbunu spasi svoju decu.

Teško je reći nisam dobar roditelj. Nije sramota otići i potražiti stručnu pomoć. Kada vidite da gubite vaše dete nemojte da krivite to dete, nije to njegov karakter, vi ga oblikujete.

Komentari. (0)

Loading