Viktorija Bekam otkrila šta misli o izabranici najmlađeg sina, koja je od njega starija 10 godina

Autor:

21.10.2024 10:35

Foto: Frazer Harrison/Getty Images

Foto: Frazer Harrison/Getty Images

Viktorija Bekam otkrila šta misli o Kruzovoj novoj devojci



Bivšu Poš Spajs i uspešnu kreatorku dugo je pratila priča da je „zla svekrva” i da svaka nova devojka njenih sinova mora da prođe specijalan test podobnosti. No, da li baš tako stoje stvari u „Bekamgemskoj palati”?

Navodno, dugo je imala problem sa suprugom najstarijeg sina Bruklina, Nikolom Pelc, a sada je Viktorija Bekam otkrila šta misli i o izabranici najmlađeg, Kruza.

Frazer Harrison/Getty Images

 

Proteklog vikenda, devetnaestogodišnji Kruz bio je na Floridi sa 10 godina starijom devojkom, brazilskom pevačicom Džeki Apostel.

Pročitajte Prsten mu nikada nije vratila, živeli su u vili njenih roditelja - Ovaj čovek bio je verenik Viktorije Bekam

Pratili su utakmicu fudbalskog kluba Inter Majami, za koji je Kruz ranije igrao, a u vlasništvu je njegovog oca Dejvida Bekama.

Meču su prisustvovali i Dejvid i Viktorija sa ćerkom Harper. Da li to znači da je porodica prihvatila Džeki?

Gareth Cattermole/Getty Images

 

Svi su s razlogom strepeli, jer je pevačica ne samo starija od Kruza već voli i da se oblači provokativno.

Da se Beks pita, ne bi bilo problema, kažu poznavaoci prilika u britanskoj dinastiji. Međutim, zna se ko kosi, a ko vodu nosi. Ili možda Viktorija samo tako izgleda?

Pročitajte Viktorija Bekam ponovo nosi kratku frizuru - Sjajno rešenje za mladalački i sofisticiran izgled u zrelim godinama

Džeki je otišla i korak dalje, pa je na društvenim mrežama javno zahvalila kreatorki na poklonu, komadu iz njene kolekcije. Da li je to dokaz da je položila ispit kod stroge mame?

Komentari. (0)

Loading