Lazar i Anica

Lazar i Anica na jahti plove morem ljubavi, fotografije sa putovanja pratioce ostavile bez daha

Autor:

21.10.2024 18:10

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Lazar i Anica na jahti



Glumac Lazar Ristovski, nakon razvoda od supruge Danice, uživa u vezi sa trideset devet godina mlađom partnerkom Anicom Lazić

Nedavno su Lazar i Anica na jahti uživali provodeći zajedničke trenutke, a pratioci na Aničninom Instagram profilu su oduševljeno podržali njihovu zabavu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Veza koja je svojevremeno ostavila javnost u šoku, iz dana u dan pokazuje da ljubav ne zna za granice.

Par svoju sreću ne krije, već zajedničke fotografije rado deli na društvenim mrežama.

Pročitajte Mokri, golišavi i zaljubljeni - Lazar Ristovski sa devojkom na luksuznoj destinaciji, njen kupaći meta komentara

Set fotografija sa luksuzne jahte napravio je upravo Lazar Ristovski, a među onima koji su se prvi oglasili u komentarima bila je modna kreatorka Verica Rakočević, ostavivši srcaste emotikone.

Screenshot Instagram/@anicalazicofficial

 

Anica je nedavno otvoreno govorila o svim izazovima koje joj je donela veza sa Lazarom:

– Najviše se priča o razlici u godinama, ali mi to zaista ne osećamo. Šalim se da jedini trenutak kada osetimo razliku jeste kada jedemo palačinke; ja volim s kremom, a on s džemom i orasima.

 

 

Kako se može zaključiti, trenutno Lazar i Anica na jahti uživaju ploveći morima, ali ovaj par često deli i fotografije snimljene u prirodi.

Pročitajte Devojka Lazara Ristovskog poručila - Ne možeš da se porediš sa mnom

Jedan od takvih je snimak na kom se vidi kako Anica sedi u crvenom kabrioletu sa širokim osmehom. Upravo ta objava privukla je veliku pažnju pratilaca. Dok Lazar i Anica uživaju u svojoj ljubavi, javnost i dalje budno motri svaki njihov korak.

Komentari. (0)

Loading