Ana Bekuta

Ana Bekuta posle razvoda ostala je bez ičega, ovaj poznati par nesebično joj je pomogao

Autor:

22.10.2024 18:45

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Razvod Ane Bekute ostavio je pečat na pevačicu



Jedna od najpoznatijih ljubavnih priča sa javne scene bila je ljubav političara Milutina Mrkonjića i pevačice Ane Bekute. Ali pre nego što je pronašla ljubav s Mrkom, pevačica je doživela tešku ljubavnu i životnu dramu.

Razvod Ane Bekute od kolege muzičara Predraga Vidovića pevačica je platila najskupljom cenom.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Naime, nakon kraha bračnog života sa Prejom, pevačica je ostala bez imovine i bila primorana da potraži pomoć svojih kolega i prijatelja.

Bekuta je skoro deset godina provela u vezi sa muzičarem, a tokom tog perioda ulagala je sav svoj novac u zajedničku kuću u Šapcu. Iako je imala uspešnu karijeru i mogla sebi da priušti stan, odlučila je da investira u njihov dom. 

Pročitajte Ovaj poznati muzičar bio je velika ljubav Ane Bekute, promenio joj je život

Razvod Ane Bekute, okončan 1992. godine, njenom dotadašnjem suprugu dao je pravo na kuću, dok je pevačica ostala bukvalno na ulici i bez sredstava.

Branislav Pećaranin Bandži

 

Tih dana Bekuta se suočila sa nimalo prijatnim okolnostima, a u pomoć su joj pritekli prijatelji i kolege Aca Ilić i Biljana Jevtić, koji su joj ponudili stan na Senjaku.

Ana nikada nije zaboravila njihovu nesebičnu podršku u tim teškim trenucima. Bekuta je godinama živela u stanu ovog poznatog para, što joj je pomoglo da se oporavi i nastavi svoju karijeru

Ata Images/ Amir Hamzagic

 

Razvod Ane Bekute ostavio je veliki trag u njenom životu, a ona danas slovi za pevačicu sa bogatom i uspešnom karijerom.

Pročitajte Ana Bekuta se načisto slomila - Zbogom, anđele!

Iako je odavno stabilna i ostvarena, Bekuta nikada nije zaboravila nedaće koje su je zadesile i podršku bliskih prijatelja.

Komentari. (0)

Loading