Sergej Trifunović

Samo dva sata pre incidenta Sergej Trifunović uslikan sa ovom lepoticom

Autor:

23.10.2024 11:14

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Sergej Trifunović pre konflikta sa suprugom bio je u društvu ove pevačice



Vest da je Sergej Trifunović prijavio suprugu za nasilje danas je preplavila domaće portale.

Glumac i njegova 23 godine mlađa supruga sinoć su u domu na Voždovcu imali konflikt, koji se završio tako što je on na kraju pozvao policiju i prijavio nasilje.

Instagram

 

Dva sata pre drame između bračnog para Sergej Trifunović bio je na promociji reperke Sajsi MC sa svojim psom.

Glumac je uživao u društvu reperke sa kojom je pozirao fotoreporterima i delovao je prilično raspoloženo, čak ju je poljubio u ruku.

Pročitajte Pet meseci nakon crkvenog venčanja Sergej Trifunović oduševio, čestitamo!

Kako mediji prenose, Sergej se pre incidenta nije javljao supruzi na telefon, niti joj je rekao gde ide, ali nije poznato da li je to bio uzrok svađe.

Podsetimo, glumac Sergej Trifunović nedavno je priveden na graničnom prelazu Bajakovo, a Isidora se oglasila tada tim povodom.

Antonio Ahel/ATAImages

 

"Sinoć oko ponoći moj suprug je priveden na graničnom prelazu Bajakovo nakon prestanka važenja zabrane ulaska na teritoriju Evropske unije, bez ikakvog obrazloženja, uz velike neprijatnosti kojima sam prisustvovala, uključujući fizičko nasrtanje službenika granične policije.

Odveli su ga u nepoznatom pravcu. Već duže od devet sati nemam nikakvu informaciju o tome gde se nalazi ili koji je razlog privođenja", napisala je tada Isidora na Instagramu.

Komentari. (0)

Loading