Isidora Mijanović

Ništa nije ukazivalo na probleme: Ovo je poslednja Isidorina fotografija

Autor:

23.10.2024 12:15

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Fotografija Isidore Mijanović nastala je juče u popodnevnim časovima



Sergej Trifunović i Isidora Mijanović preko noći su postali glavna tema medija nakon što je glumac prijavio suprugu za nasilje.

Sinoć oko 22 časa glumac i njegova 23 godine mlađa supruga u domu na Voždovcu imali su konflikt, koji se burno završio.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Dva sata pre drame između bračnog para Sergej Trifunović bio je na promociji reperke Sajsi MC sa svojim psom. Glumac je uživao u društvu reperke sa kojom je pozirao fotoreporterima, delovao je prilično raspoloženo i čak je poljubio u ruku. 

Kako mediji prenose, Sergej se pre incidenta nije javljao supruzi na telefon, niti joj je rekao gde ide, ali nije poznato da li je to bio uzrok svađe.

Pročitajte Samo dva sata pre incidenta Sergej Trifunović uslikan sa ovom lepoticom

Juče u popodnevnim časovima ništa nije ukazivalo na probleme u braku, a fotografija Isidore Mijanović govori tome u prilog.

Naime, supruga Sergeja Trifunovića uslikala se u njihovom stanu u opuštenom izdanju sa čašom vina u ruci, ali se nije pridružila glumcu na pomenutoj promociji, a fotografija Isidore Mijanović sada je dospela u centar pažnje.

 

 

Podsetimo, Trifunović je sinoć suprugu prijavio zbog nasilja u porodici.

Nezvanično, Sergej i Isidora su se posvađali, a na njegovu izjavu da će je napustiti i otići iz stana na Voždovcu, ona je rekla da će sve polomiti po stanu.

Međutim, tužilac Drugog osnovnog javnog tužilaštva rekao je da nema elemenata za krivično delo iz oblasti nasilja u porodici.

Nakon što presuda prekršajnog sudije postane pravosnažna moraće da plati novčanu kaznu.

Inače, po članu Zakona 27 o strancima za neprijavljivanje boravka predviđena je kazna u iznosu od 10.000 do 50.000 dinara.

 

Komentari. (0)

Loading