Anđela Jovanović

Unuk Gagija Jovanovića dobio je moćno ime, Anđela je u lozu donela svetlost

Autor:

23.10.2024 16:45

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Unuk Gagija Jovanovića na svet je došao u strogoj tajnosti



Ćerka poznatog glumačkog para Gagija Jovanovića i Branke Pujić, mlada glumica Anđela Jovanović, iznenadila je mnoge kada je javnost obavestila da je nedavno postala majka.

Unuk Gagija Jovanovića rodio se u potpunoj tajnosti jer su njegovi roditelji tako odlučili. Anđela je putem društvenih mreža obavestila obožavaoce o tome da je rodila svoje prvo dete tako što je podelila fotografije iz šetnje sa bebom.

Screenshot Instagram/@_blejzmodesti

 

Na svom Instagram profilu, Anđela je objavila nekoliko fotografija iz porodične šetnje, gde je emotikon plavog srca sugerisao pol bebe – dečak! 

Odmah po objavi krenule su da pristižu čestitke, a među prvima je javno sreću podelila i njena koleginica Tamara Krcunović, koja je otkrila i ime naslednika.

Pročitajte Trudna Anđela Jovanović - prva fotografija glumice u blagoslovenom stanju

- Srećno rođenje Luke! - napisala je Tamara, potvrdivši da su Anđela i njen suprug Mihail Dudaš za svog sina odabrali ime koje nosi posebno značenje.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Unuk Gagija Jovanovića dobio je ime koje potiče iz grčkog jezika, izvedeno od reči „luks,“ što znači svetlost, sjaj i blistavost. Ova simbolika se često povezuje s onim što osvetljava put i donosi toplinu.

Podsetimo, Anđela je svoju trudnoću rado delila sa pratiocima, često objavljujući slike na kojima pokazuje kako ona i Mihail opremaju stan i pripremaju se za dolazak bebe.

Pročitajte Anđela Jovanović na prvu godišnjicu braka otvorila album, ovu fotografiju niko nije video do sada

Ipak, trenutak porođaja je odlučila da zadrži za sebe, daleko od očiju javnosti, baš kao što su i svoje venčanje, 17. juna prošle godine, obavili u intimnoj atmosferi.

Komentari. (0)

Loading