Dragoslav Lazić

Bivši muž Snežane Savić preminuo u 87. godini, a pre samo deceniju dobio blizance sa OVOM glumicom

Autor:

24.10.2024 09:20

Foto: Antonio Ahel ATA Images / Zoran Lončarević

Foto: Antonio Ahel ATA Images / Zoran Lončarević

Bivši muž Snežane Savić u 76. godini dobio blizance



Bivši muž Snežane Savić, reditelj Dragoslav Lazić (87), preminuo je juče u Beogradu.

Poznato je da su Snežana i Dragoslav Anitini roditelji, a pre tačno deceniju reditelj je postao otac blizanaca u 76. godini.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Iako se o odnosu dvoje bivših supružnika dosta polemisalo u javnosti, glumica je pre nekoliko godina prvi put javno progovorila o njihovom međusobnom odnosu, kao i o tome da li se uopšte čuju posle razvoda.

Naime, bivši muž Snežane Savić ušao je u brak sa glumicom Draganom Turkalj i sa njom je u 76. godini dobio blizance, ćerku Iskru i sina Lazara. Pored Anite, Iskre i Lazara, reditelj je ponosni otac i sina Zorana i ćerke Katarine

Pročitajte Dragoslav Lazić i Dragana Turkalj - Naša duga borba za potomstvo

Borba za potomstvo bila je duga i stresna, ali se na kraju 2010. godine završila na najlepši način. Glumica je u intervjuu za "Blic" otkrila u kakvom je odnosu sa Anitinim ocem. 

Rajko Ristić

 

- Moj bivši suprug je dobio decu pre nešto manje od desetak godina. U normalnim sam odnosima sa njim i njegovom novom porodicom. Viđam njegove blizance na rođendanima naše zajedničke unuke, tačnije naše ćerke Anite. U takvim situacijama se zapravo i družimo.

Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim koliko blizanci imaju tačno godina, ali su malo mlađi od naše unuke - rekla je tada srećna i zadovoljna Snežana. 

Podsetimo, Dragoslav i Dragana su se venčali u Koraćici, u kući njihovog kuma, proslavljenog glumca Velimira - Bate Živojinovića.

Godine 2003. usledilo je i crkveno venčanje u manastiru "Zlatenac" kod Svilajnca. 

 

Komentari. (0)

Loading