Biljana Malinović

U 33. godini preminula učesnica Slagalice, ovo joj je bila neostvarena želja

Autor:

24.10.2024 14:00

Foto: Youtube Screenshot

Foto: Youtube Screenshot

Učesnica Slagalice preminula, jedno nije uspela da ostvari



Jedan od najpopularnijih kvizova "Slagalica" ima dosta takmičara koji se iz sezone u sezonu vraćaju. Šampionka 156. ciklusa Biljana Malinović preminula je juče u 33. godini, a tužne vesti objavio je nekadašnji učesnik kviza Dušan Macura.

Vest o smrti učesnice "Slagalice" potresla je ljubitelje kviza, posebno zbog činjenice da je Biljana bila mlada i imala je mnogo planova.

Youtube Screenshot

 

Oduvek joj je bio san da bude pobednica ciklusa, a nekoliko puta se takmičila.

- Otkad znam za sebe sa mamom pratim "Slagalicu". To mi je jedan od omiljenih kvizova. Prvi put sam učestvovala 2011. i tada sam bila na drugom mestu, a bila sam i u kvizu "Stigni me ako znaš", što je bilo bezuspešno - rekla je Biljana nakon pobede.

Pročitajte Bivši muž Snežane Savić preminuo u 87. godini, a pre samo deceniju dobio blizance sa OVOM glumicom

Biljana je svojevremeno izjavila da je mnogo lakše kada se kviz gleda od kuće.

Jeste teže, jer izgleda kao da ima manje vremena da se razmisli, a ekran je nekako više uperen u vas. Ali super je atmosfera, svi su opušteni – od režije do voditeljke, svi se trude da učesnicima bude prijatno - govorila Biljana.

Youtube Screenshot

 

Nakon pobede u kvizu imala je velike planove. Šampionka "Slagalice“ učila je nemački jezik, jer je planirala da malo promeni životnu sredinu, a za sve buduće takmičare i posebno takmičarke imala je sjajnu poruku.

- Znam dosta devojaka koje imaju znanje, ali nemaju hrabrosti da se pojave na televiziji. Verovatno se plaše da se ne izblamiraju. Ako smatrate da imate dovoljno znanja i ako vam idu igre, slobodno se prijavite, jer je tamo opuštena atmosfera i sigurno nećete imati tremu - govorila je ona.

Komentari. (0)

Loading