Ana Rajković

Ana Rajković se porodila pre nepuna 2 meseca, a već nosi kupaći?!

Autor:

24.10.2024 21:15

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ana Rajković u kupaćem samo mesec dana nakon porođaja



Supruga poznatog fudbalera Predraga Rajkovića, Ana Rajković, ostavila je sve bez daha kada su je, samo mesec dana nakon porođaja, ugledali u kupaćem kostimu.

Ana Rajković u kupaćem izgleda nestvarno, a to su potvrdili i brojni komentari i sviđanja ispod objave koju je podelila na društvenoj mreži Instagram.

Screenshot Instagram/@rajkovic__ana

 

Osim što su 4. septembra Rajkovići postali bogatiji za jednog člana, ćerku Noru, 2024. je porodici Rajković donela selidbu u novi dom, u Ujedinjene Arapske Emirate.

Ovo nije za čuđenje, s obzirom na to da Predrag Rajković upravo u Emiratima brani za fudbalski klub El Itihad.

Pročitajte Radost u domu porodice Rajković - Ana rodila devojčicu, njeno ime nosi veliku simboliku

Iako su se tek preselili, Ana je već počela da uživa u sunčanim plažama s porodicom, a njena najnovija objava na Instagramu podigla je veliku prašinu. 

Ispod fotografije na kojoj je Ana Rajković u kupaćem kostimu pokazala pohvalnu figuru, komentari pratilaca ne prestaju da se nižu. Anini pratiocu su apsolutno saglasni da izleda fantastično, a mnogi su iznenađeni kako uspeva da tako brzo povrati liniju. 

Screenshot Instagram/@rajkovic__ana

 

Komentari poput „Mama goriš!” i „Izgledaš kao avion!” samo potvrđuju da je Ana uspela da impresionira javnost brzim povratkom vitke linije i savršeno oblikovane figure.

Ponosna mama objavila je i zajedničke trenutke sa decom koja uživaju na plaži, potvrdivši time da je porodica svoju sreću pronašla u ovoj arapskoj zemlji.

Pročitajte Ana i Predrag Rajković - Ljubomorni uvek izmisle priču

Po svemu sudeći, Rajkovićima boravak u Emiratima i te kako prija, a Ana Rajković u kupaćem kostimu je još jednom dokazala da žena i nakon porođaja ume i može da blista.

Komentari. (0)

Loading