Anđelka Stević Žugić

Maskenbal za 40. rođendan, Anđelka nadmašila sebe

Autor:

25.10.2024 11:41

Foto: A.H./ATAImages

Foto: A.H./ATAImages

Rođendan Anđelke Stević Žugić proslavljen je na maskenbalu, ko je imao najoriginalniji kostim?



Anđelka Stević Žugić pre nekoliko dana proslavila je jubilarni 40. rođendan. Glumica je tim povodom napravila gala proslavu, i to u vidu maskenbala.

Rođendan Anđelke Stević Žugić slavio se do sitnih sati u društvu velikog broja prijatelja i porodice, ali veče joj je najviše ulepšao muž.

Marija Mlađen/ATAImages

 

"Hvala ti, životiću! Hvala na ovim ljudima! Hvala na ljubavi! Idemo dalje", napisala je glumica na Instagramu uz seriju fotografija koje možete pogledati OVDE.

Na rođendanu Anđelke Prpić ne zna se ko je imao originalniji kostim. Njena najbolja prijateljica Anastasija Mandić maskirala se u časnu sestru, suprug Marko Žugić i ona bili su odeveni kao kosturi, ali to čak i nisu najoriginalniji kostimi ako je suditi po komentarima koji su osvanuli ispod fotografija.

Pročitajte Godinu dana nakon rođenja ćerkice, Anđelka ima najlepši razlog za slavlje - Ponosna majko

Inače, mnogi kažu da Anđelka, otkako se udala drugi put i ostvarila u ulozi majke, blista više nego ikada, a evo kako je nedavno govorila o tome koliko je srećna.

- Lepo mi je u mom životu, u mojoj svakodnevici. Divno je kad shvatiš da, bez obzira na to gde si skrenuo, imaš pravo da uključiš sva četiri žmigavca, da ubaciš u rikverec, da kreneš da izlaziš iz te uličice…

Instagram

 

Ima vozača koji će ti trubiti, jer su nervozni, ima i onih kojima nije teško da sačekaju, a u suštini sve je do tebe.

Ako ti u "taj auto" sedneš otvoren i rešen da vidiš lepšu stranu svega, onda te neće mnogo potresti ostali vozači. Kad si ti napet, onda te poremeti čak i obično odsustvo ljubaznosti. Sve kreće od nas.

Komentari. (0)

Loading