Milica Milša

Da, to je zaista ona: Milica Milša bila je mis Kanskog festivala (foto)

Autor:

26.10.2024 15:30

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Milica Milša u mladosti izgledala je ovako



Milica Milša u mladosti je slovila za jednu od najlepših domaćih glumica. Ostvarila je zapažene uloge u brojnim popularnim serijama kao što su "Bolji život", "Srećni ljudi", "Porodično blago", a glumila je i u filmu  "Tesna koža".

Atraktivni izgled koji je imala u mladosti obezbedio joj je uloge zavodnica, a svojevremeno se i sama prisetila kako je izgledala kao devojka.

Marija Mladjen/ATAImages

 

Glumica je na svom Instagram nalogu podelila svoju fotografiju sa festivala u Kanu gde je izabrana za mis.

"Kanski festival je u toku, ovako je bilo pre mnogo godina kad sam bila izabrana za Mis festivala", prisetila se Milica.

Pomenuta fotografija Milice Milše iz mladosti koju možete pogledati OVDE oduševila je njene pratioce koji su se složili da je s pravom ponela laskavu titulu.

Pročitajte Za Milicu Milšu danas je težak dan - Bar jednu reč da ti čujem, bar jedan glas

Inače, majka Milice Milše svojevremeno je važila vanvremensku lepoticu, a kada je glumica podelila majčinu fotografiju usledile su salve komplimenata, pa je očito da je genetika učinila svoje.

"MAMA... Osam godina je prošlo a ja bih i dalje da te svako veče pozovem da te čujem, bar jednu reč, bar jedan glas.... Bar... Nedostaješ svuda i u svemu.

Miroslav Milić/ATA Images

 

Moja si zvezda vodilja bila i ostala zauvek. Sanjam te i volim te više od beskrajno, večno i zauvek", napisala je Milica uz kolaž starih majčinih fotografija.

"Najlepša žena koja je hodala Beogradom, "Neprolazna lepota", samo su neki od komentara, a Žarko Jokanović je napisao: "Naša Lepa, u zvezdama najsjajnija... Nedostaje beskrajno".

Komentari. (0)

Loading