Sofija Vergara

Iza zanosnog osmeha kriju se velike tragedije: Potresna životna priča Sofije Vergare

Autor:

26.10.2024 12:30

Foto: Frazer Harrison/Getty Images

Foto: Frazer Harrison/Getty Images

Životna priča Sofije Vergare zaslužuje da se nađe na filmu



Kolumbijska diva koja je osvojila svet zahvaljujući seriji “Moderma porodica”, raskošnim oblinama i neodoljivom latino akcentu nedavno je briljirala u ulozi šefice narko-kartela Grizelde Blanko.

Da li ste ikada pomislili da biste jednu od najseksepilnijih glumica današnjice mogli da vidite u ulozi tako nemilosrdne osobe? Uspela je da joj uđe u kožu i zađe u mračne vode, možda zato što je i životna priča Sofije Vergare bila sve, samo ne laka.

Amy Sussman/Getty Images

 

Zapravo, i njena biografija zaslužuje da bude ekranizovana. Iako je zanosna glumica vrlo vešto i reklo bi se sa oskarovskom lakoćom iznela storiju o Grizeldi, sasvim sigurno je u njoj probudila stare rane.

Kolumbija, kao što svi znaju, ima zavidnu krimi reputaciju i prva asocijacija na zemlju koja zauzima severozapadni obod Južne Amerike jesu narko-karteli.

Pročitajte Danas važi za najlepšu ženu sveta, a evo kako je Sofija Vergara izgledala u mladosti

Odrastajući u Kolumbiji, Sofija je na sopstvenoj koži osetila mračnu stranu života. Odrasla je u velikoj porodici sa petoro dece, a velika tragedija promenila je život svih.

Jedan brat joj je ubijen, drugi upao u pakao droge, ona je rano postala samohrana majka, a pred dolazak u Ameriku, u koju je stigla sa sinom, borila se sa opakom bolešću - rakom tiroidne žlezde.

Frazer Harrison/Getty Images

 

Nasilje, droga, šverc, time je bila okružena od ranog detinjstva.

Njen stariji brat Rafael ubijen je 1998. tokom pokušaja kidnapovanja na ulicama kolumbijske prestonice Bogote. Kako je otkrila u jednoj emisiji, u njegovu čast na ruci je istetovirala slovo R.

Mlađi brat Hulio kasnije joj se sa majkom pridružio u Americi, gde je počeo da studira, ali, pošto nije mogao da se pomiri sa gubitkom Rafaela, odao se drogi i alkoholu.

Hapsili su ga bezbroj puta i na kraju deportovali natrag u Kolumbiju.

Kevin Winter/Getty Images

 

Teško je poverovati u ove strašne epizode iz biografije lepe glumice, uvek nasmejane i dobro raspoložene, arhetipa savršene žene koju Holivud obožava, a ostatak sveta još više.

Pročitajte Da li će joj žene i dalje zavideti? Sofija Vergara bez šminke, fanovi je nisu prepoznali

Nesvakidašnja i potresna životna priča Sofije Vergare možda će se jednog dana zaista naći na ekranu. A ko bi mogao i da pomisli kakve ožiljke nosi na duši...

Komentari. (0)

Loading