Predrag Mijatović

Tatine lepotice: Ćerke Peđe Mijatovića sve rade sa stilom

Autor:

25.10.2024 19:05

Foto: Dušan Milenković / ATA Images

Foto: Dušan Milenković / ATA Images

Ćerke Predraga Mijatovića plene na svakom koraku



Legendarni fudbaler Partizana i Real Madrida Predrag Mijatović ima tu sreću da mu četiri gracije svakodnevno čine život lepšim.

Naime, tri ćerke Predraga Mijatovića i njegova supruga Aneta, ovog povratnika u Partizan čine pravim srećkovićem.

Petar Đorđević

 

Mijatović, koji trenutno pored Danka Lazovića rukovodi sportskim sektorom Partizana, više od dve decenije je u braku sa bivšom manekenkom a danas uspešnom modnom dizajnerkom.

Aneta i Predrag Mijatović ponosni su roditelji tri ćerke: Nađe, Nine i Lole. Ćerke Predraga Mijatovića su aktivne korisnice društvenih mreža, na kojima rado dele trenutke i aktivnosti koji čine njihov život.

Pročitajte Jedina fotografija iz braka - Elena Karaman volela je fudbalera (foto)

Najveće simpatije javnosti privukla je najmlađa sestra, Lola. Ova lepotica završila je Internacionalnu srednju školu u Madridu, a potom upisala biznis i pravo sa politikom i filozofijom na univerzitetu „ICADE“, gde su diplomirale i njene sestre.

Na njihovim profilima možemo videti koliko uživaju u putovanjima. Najmlađa, Lola, često putuje i rado obilazi popularne evropske destinacije. Nina redovno provodi deo leta u Crnoj Gori, a najstarija, Nađa, rado posećuje rodni grad svoje majke Beograd.

Ćerke Predraga Mijatovića izgledom podsećaju na majku, naročito Lola, koju privlači svet mode i manekenska karijera

- Volim da budem model i da budem ispred kamera, ali sam strastvena i za stvaranje i rad iza kamera – otkrila je Lola svojevremeno za španski portal „Hola”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Нађа (@nadjamij)

Podsećamo, Predrag Mijatović iz prvog braka sa Elenom Karić ima dva sina, Andreja i Luku. Kao dete rođeno sa celebralnom paralizom i hidrocefalusom, Andrej je preminuo u četrnaestoj godini ali uspomena na njega i dalje živi.

Pročitajte Upoznajte najmlađu ćerku Peđe Mijatovića - Od njene lepote zastaje dah (foto)

Ćerke Predraga Mijatovića su od roditelja ponele ono najlepše, tako da nimalo ne čudi što se javnost toliko interesuje za njih.

Komentari. (0)

Loading