Petar Benčina

Da li je ovo fotografija na kojoj se nalazi sva radost Petra Benčine?

Autor:

26.10.2024 20:00

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Petar Benčina sa decom i suprugom Tamarom



Glumac Petar Benčina, poznat po svojoj autentičnosti i šarmu, obradovao je fanove novom objavom  na kojoj je u društvu porodice.

Tople fotografije koje je glumac postavio na svoj Instagram-profil prikazuju kako Petar Benčina sa decom i suprugom Tamarom Dragičević uživa u svemu što život čini lepim.

Screenshot Instagram/@petarbencina

 

U komentarima ispod objave nižu se reči podrške i divljenja obožavalaca koji prate ovaj glumački par kao jedan od najlepših parova domaće scene.

Petar i Tamara su primer savremenog bračnog para koji uspeva da balansira između zahtevnih glumačkih karijera i posvećenosti porodici. 

Pročitajte Tek što su dobili treću bebu, veliko slavlje u domu Tamare Dragičević i Petra Benčine

Upoznali su se kroz posao, a svoju ljubav su krunisali i brakom.

Petar Benčina sa decom i suprugom rado provodi vreme, a o tome često obavesti i svoje pratioce i publiku objavom neke od dražesnih fotografija koje uvek izmame osmeh.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Tamara Dragičević i Petar Benčina nakon rođenja ćerke Staše i sina Lazara, letos su dobili još jednog sina, koji nosi ime Boris.

Ispod današnje objave na glumčevom Instagram-profilu, našao se i simpatičan opis koji daje još bolji uvid u situaciju na fotografiji: 

- Ovako izgleda kada kažem: "Hajde da se slikamo", Staša bude u fazonu, "Ja neću", a Maza pogledom govori "Evo ja bih se slikala ako nije problem"?  - napisao je Benčina.

Pročitajte Dom Tamare i Petra je na novoj adresi, o ovakvoj terasi svi maštaju, raj (foto)

Ova divna porodična fotografija na kojoj se našao Petar Benčina sa decom, suprugom i kućnim ljubimcem još jednom je pokazala koliko ljubavi i harmonije vlada u njihovom domu. Verujemo da publika jedva čeka da ovaj par vidi u novim ulogama, kako na sceni tako i u privatnom životu.

Komentari. (0)

Loading