Nika Tošić

Ovaj dan u nedelji Nika Tošić obožava: Ne možete ni da naslutite zašto

Autor:

26.10.2024 21:25

Foto: Dušan Milenković/ATAImages

Foto: Dušan Milenković/ATAImages

Jedan dan Nika Tošić voli naročito



Beskrajno harizmatična i sa specifičnom notom humora, ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića, polako i sigurno osvaja publiku širom regiona.

Nika Tošić aktivna je na društvenoj mreži TikTok sa video objavama koje se odnose na njenu svakodnevicu. Bez pretencioznosti, na nivou devojčice njenog uzrasta, ponekad stidljivo ali uvek pronicljivo, Nika stavlja pred javnost ono što se njoj čini dopadljivim i potrebnim da iskaže.

Printscreen TikTok/@frnotnika

 

U najnovijem videu jasno je da Nika Tošić voli petak, dan kada se završavaju školske obaveze, susreti sa profesorima i suludo ustajanje u osam sati. 

Snimajući ovaj sadržaj, Nika je pratiocima predstavila izbor garderobe za taj dan, kao i frizuru i parfem. 

Pročitajte Nika Tošić otkrila kako protiču prvi dani u srednjoj školi, a iskustvo je, bar za sada, ovakvo

Iz ormara svoje mame pozajmila je jaknu i helanke, a onda je odabrala i diskretni komad nakita koji joj je mama kupila. Za Nikinu frizuru se, naravno, pobrinula mama.

Razlog za sreću koja isijava sa lica ove petnaestogodišnjakinje je kraj radne nedelje. U obraćanju pratiocima, Nika je naglasila da sutra ne ide u školu i da najzad može lepo da se odmori; razlog više zašto Nika Tošić voli petak.

Foto: Miloš Miletić

 

Uniformu plave boje, Nika nije želela da obuče kako ne bi pokvarila autfit, ali ju je spakovala u školski ranac. Pored toga, Jelenina naslednica pokazala je i šta se krije u njenom neseseru... 

Za kraj videa, Nika se obratila na prepoznatljiv način, rekavši:

- Ja sam sad postala kao neka influenserka... Šalim se, meni je samo postalo dosadno u životu i onda kao ajde da nešto radim sa svojim životom – rekla je s osmehom Nika.

Pročitajte Nika Tošić modernija od mame, pokazala kako se nosi hit trend leta (foto)

Sada znamo zašto Nika Tošić voli petak. Izgleda da joj baš prija, barem koliko njenim pratiocima prijaju videi i objave koje deli na društvenim mrežama.

Komentari. (0)

Loading