Baby Lasagna

Oženio se Baby Lasagna: Tajno venčanje u romantičnoj Istri

Autor:

27.10.2024 12:00

Foto: F.S./ATA Images

Foto: F.S./ATA Images

Baby Lasagna oženio se dugogodišnjom devojkom Elizabetom



Mladi hrvatski pevač koji je oduševio i region i ceo kontinent sjajnim nastupom na poslednjoj Pesmi Evrovizije stao je na ludi kamen.

Baby Lasagna oženio se ove subote, a pred oltar crkve u Završju stao je sa dugogodišnjom devojkom Elizabetom Ružić. Sve je proteklo gotovo u tajnosti, uz mali krug odabranih gostiju.

F.S./ATA Images

 

Kako navodi Gloria.hr, venčanju održanom u malom mestu u Istri prisustvovali su najbliži članovi porodica i prijatelji.

Marko Purišić, poznatiji pod umetničkim imenom Baby Lasagna, odabrao je klasično odelo sa prugana, dok je njegova izabranica blistala u raskošnoj venčanici od najfinije čipke i sa volanima.

Pročitajte Ceo život važio za debeljucu, a onda je uradio ovo - Evo kako je Baby Lasagna izgubio 32 kg

Ljubavna priča mladog para počela je na moderan način - na Instagramu, gde je Elizabeta Marku poslala zahtev za prijateljstvo. Posle prvog susreta mislila je da je sve upropastila jer ga je “udavila” opširnom listom omiljenih ljubavnih balada.

No, muzičar je bio više nego oduševljen izlaskom. Ostalo je, što se kaže, istorija, a ljubav je upravo krunisana brakom.

Jeff Spicer/Getty Images

 

Baby Lasagna oženio se bez velike pompe, a kako otkrivaju hrvatski mediji, gostima je navodno bilo zabranjeno fotografisanje.

Marko, koji je u julu proslavio 29. rođendan, sa dve godine mlađom Elizabetom privodi kraju uređenje kuće u Kašteliru, gde je snimljen i spot za “Rim Tim Tagi Dim”, pesmu koja je postala veliki evrovizijski hit.

Pročitajte Ista majka - Udala se ćerka Marine Perazić, pevačica i bivši suprug blistaju zajedno (foto)

Elizabeta je zadužena za PR paket, uključujući spotove i društvene mreže, u koji je “upakovan” projekat Baby Lasagna.

U nedavnom intervjuu za Gloriju popularni muzičar otkrio je da slobodno vreme najradije provodi u društvu svoje verenice, sada supruge, i da je često nagovara da mu pravi vok.

Komentari. (0)

Loading