Džulija Roberts

Zgodna žena promenila imidž, mnogi je ne prepoznaju: Džulija, zašto si to sebi uradila?

Autor:

27.10.2024 17:50

Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Džulija Roberts promenila imidž, neki fanovi negoduju



U toku je sezona promene garderobe, a mnogi se odlučuju i na drastičnije transformacije. Neki su počeli sa – kosom. Tako je, na primer, večna „Zgodna žena“ iznenadila svet novom frizurom koju je premijerno predstavila pre nekoliko večeri.

Džulija Roberts promenila je imidž i pokazala kako joj stoji bob u „Rokenrol kući slavnih“ u Klivlendu. Ali, nisu je baš svi prepoznali kada je izašla na scenu...

Tommaso Boddi/Getty Images

 

Ovom prilikom ponela je odelo neobičnog kroja i majicu na kojoj je u tri boje pisalo „Dejv“, u čast Dejva Metjusa, koji je te večeri primljen u prestižnu muzičku instituciju.

Šou je, međutim, ukrala njena nova frizura u zlatno-karamel nijansi. Već je nosila slične "modele", ali ovo je ipak nešto drugačije.

Pročitajte Džulija Roberts i Ričard Gir nikada više u istom kadru, ovo je razlog, pretužno

Bilo je to iznenađenje za sve koji smatraju da je duga talasasta kosa njen zaštitni znak, naravno uz širok osmeh.

Iako je bob svakako osveženje, a i u trendu je, neki fanovi vrlo glasno negoduju što je Džulija Roberts promenila izgled.

Theo Wargo/Getty Images for The Rock and Roll Hall of Fame

 

Možda i zbog nove uloge, videćemo. U svakom slučaju, kada je reč o reakcijama, odnos je pola-pola. Među onim negativnim izdvajaju se pitanja u stilu „zašto si to sebi uradila?“.

Da li se na ovakav potez odlučila zbog rođendana, 28. oktobra? Zgodna žena i jedna od najpopularnijih glumica svih vremena puni 57 godina, ali vreme je za nju definitivno stalo, zar ne?

Komentari. (0)

Loading