Nataša Ninković

Živele su zajedno, udale se iste godine, a i danas su bliske: Cimerka Nataše Ninković bila je ova poznata glumica

Autor:

27.10.2024 21:01

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Cimerka Nataše Ninković bila je ova poznata glumica



Kada je Nataša Ninković nedavno slavila rođendan, na veselje u Trebinju pozvala je i nekoliko koleginica, među njima i Nelu Mihailović.

Obe su sjajne glumice, ostvarile su bezbroj upečatljivih uloga, imaju uspešne karijere, u srećnim su brakovima, a vezuje ih dugogodišnje prijateljstvo. Cimerka Nataše Ninković bila je upravo Nela, kada su davnih dana došle u Beograd na studije.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Živele smo zajedno od treće godine fakulteta, pa sve dok se nismo udale, a udale smo se iste godine. Zajedno smo i krenule u sve to – ispričala je Nela jednom prilikom.

Ona je u Beograd stigla iz Valjeva, Nataša iz Trebinja, a na Akademiji su bile u istoj klasi 1990. kod profesora Vladimira Jevtovića. Sudbina im je ispreplitala životne puteve, i profesionalne i privatne. 

Pročitajte Nataša Ninković pokazala savršen modni izbor za odlazak u pozorište, idealno za žene preko 50

Njih dve su se u međuvremenu i okumile. Nela je Nataši bila venčana kuma, dok je Nataša Neli krstila ćerku.

Pored toga što su veoma bliske, i fizički su slične. Upravo zbog toga ih reditelji nisu angažovali zajedno u filmovima ili serijama.

Radule Perisic/ATAImages

 

- Reditelj je jednom izgovorio: “Pa ne mogu sad da uzmem nju, one su stvarno toliko slične, a treba da igraju potpuno drugačije likove” - ispričala je izvrsna glumica i nekadašnja cimerka Nataše Ninković u emisiji "Kec na jedanaest".

Pročitajte Na petak 13. su se upoznali, ali i venčali - Suprug Nele Mihailović ne viđa se često u javnosti

Da je igra sudbine koja ih je spojila zaista bila neverovatna dokazuje i to što su se udale iste godine – Nela za kompozitora Vladimira Petričevića, Nataša za biznismena Nenada Šarenca.

Komentari. (0)

Loading