Olga Danilović

Posle velikog uspeha Olga se prvo javila osobi za koju zna da je uvek bodri punim srcem

Autor:

28.10.2024 10:55

Foto: Dan Istitene/Getty Images

Foto: Dan Istitene/Getty Images

Nakon pobede Olga Danilović javila se ovoj osobi



Srpska teniserka Olga Danilović osvojila je drugu titulu u karijeri, trijumfom u finalu WTA turnira serije 250 u kineskom Guangdžou nad Amerikankom Karolajn Dolehajd.

Olgina publika je od 2018. godine čekala ovaj trenutak i osvajanje novog turnira i sada je to i dočekala.

Scar Ortiz/Profimedia

 

Jedan od najznačajnijih trenutaka u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri, odmah po okončanju meča Ogla Danilović javila je svom dečku, golmanu Atletiko Madrida, Janu Oblaku

Pročitajte Kako život može biti lep - Olga Danilović podelila prelepe vesti, Jan Oblak presrećan (foto)

Razumljivo da Jan nije mogao pratiti meč sa tribina usled profesionalnih obaveza ali je zato uz Olgu bio putem video poziva.

Screenshot YouTube/@sportklub

 

Odmah nakon osvojenog pobedničkog poena, Olga se pozdravila sa protivnicom, sudijom i publikom. Zatim je otišla do klupe, uzela telefon i tada je Olga Danilović javila se svom dečku Janu.

Kamere su pratile svaki korak mlade teniserke, pa su tako usnimile i emotivnu scenu između dvoje zaljubljenih koja je obišla ceo svet. 

Pročitajte Kao princeza iz bajke - Haljinu Olge Danilović svaka dama želi da ponese (foto)

Kamere su zabeležile emotivnu scenu koja je brzo obišla svet, prikazujući dirljiv trenutak između dvoje sportista. Srećna veza dvoje mladih sportista je stabilna sudeći i po tome da je Olga Danilović javila srećne vesti baš svom izabraniku, kao jednoj od prvih osoba.

Komentari. (0)

Loading