Melanija Tramp

Melanija razvezala jezik o odnosima sa kraljevskom porodicom, šta će sad reći Čarls i Hari?

Autor:

28.10.2024 11:45

Foto: Chris Jackson-WPA Pool/Getty Images

Foto: Chris Jackson-WPA Pool/Getty Images

Memoari Melanije Tramp dižu prašinu po Americi, a i šire



Za koju nedelju saznaćemo da li se bivša prva dama vraća na tron Sjedinjenih Država. A dok se to ne desi, memoari Melanije Tramp dižu prašinu, jer se očigledno ostvarila najava “očekujte neočekivano”.

Posle izjave o abortusu koji se kosi sa zvaničnim republikanskim stavovima i još nekim delikatnim “ispadima”, supruga Donalda Trampa iznela je i mišljenje o članovima britanske kraljevske porodice.

Chris Jackson-WPA Pool/Getty Images

 

Trampovi su prvi put imali prilike da se druže s njima 2018. godine, kada su pozvani na čaj u Vindzoru. Sećate se gafa kada je Tramp prekršio protokol i hodao ispred kraljice Elizabete, koja je pokušavala da ga stigne...

Tada je zaboravio i da joj se nakloni prilikom rukovanja u znak poštovanja, što kamerama nije promaklo, pa je Internet bio obasut šaljivim prozivkama na račun kontroverznog tajkuna.

Pročitajte Uvek ga je podržavala, a sada mu prkosi - Melanija se usprotivila Donaldu, oko ovoga se nikako ne slažu

Prošle godine, u jednom intervjuu, Tramp je o pokojnoj kraljici govorio sa najvećim pijetetom, opisujući je kao neverovatnu ženu. Istog je mišljenja i Melanija.

- Mislim da je i kralj Čarls divan čovek, slažemo se u mnogo čemu, iako ima drugačije poglede kada je reč o zaštiti životne sredine - rekao je Tramp i dodao da su Čarlsove ekološke mere “previše restriktivne”.

Jeff Gilbert - WPA Pool/Getty Images

 

I dok su odnosi sa kraljem prijateljski, bivši američki predsednik nije nimalo štedeo njegovog sina Harija i snaju Megan Markl.

S obzirom da Saseksovi diskretno izražavaju simpatije prema demokratama, nije ni čudo što su mu trn u oku. U jednom obraćanju javnosti pominjao je čak i deportaciju.

Donaldov sin Erik uputio je niz uvreda na račun Harija i Megan, što je produbilo jaz između porodica. No, interesantno je kako gospođa Tramp reaguje na sve to...

Memoari Melanije Tramp otkrivaju da Čarls nije bio previše uznemiren i zabrinut zbog negativnih komentara na račun mlađeg sina i snaje.

“Monarhija je stabilna institucija, koja se ne osvrće na sitne tračeve”, piše Melanija.

Chris Jackson - Pool/Getty Images)

 

Dakle, između Trampove i britanske kraljevske porodice nema nikakvih tenzija, kao što prejudiciraju neki mediji, a i javnost bi volela da bude tako.

Melanija ističe da ona i njen suprug redovno razmenjuju pisma sa Čarlsom, da su, što se kaže, “pen pals”.

Pročitajte Melanija Tramp otkrila detalje prvog sastanka sa suprugom i opisala ga samo jednom rečju

Međusobnog poštovanja svakako ne manjka, ali, ako Tramp pobedi na izborima, zakazanim za 5. novembar, Hariju i Megan verovatno neće biti svejedno.

Komentari. (0)

Loading