Miloš Biković

Slatke muke Miloša Bikovića: On me namerno budi!

Autor:

28.10.2024 12:40

Foto: A.H. / ATAImages

Foto: A.H. / ATAImages

Miloš Biković sa sinom provodi najlepše trenutke



Publika je dobro upoznata sa uspešnim glumačkim ostvarenjima Miloša Bikovića ali jednako je zainteresovana i za njegu najnoviju životnu ulogu, ulogu oca. 

Početkom ove godine Miloš i njegova supruga Ivana Malić postali su roditelji. Ivana je na svet donela sina, kojem su dali ime Vasilije, a od tada oboje uživaju u ulozi roditelja i blagoslovu koji im je dat.

Screenshot Instagram/@bikovic

 

Miloš Biković sa sinom provodi svaki slobodan trenutak, a ponešto od njihovom odnosu podeli i sa pratiocima na društvenim mrežama.

Glumac je poznat po tome što ne iznosi privatan život pred javnost, a razlog tome nije tajnovitost već to što sebe sa publikom deli kroz uloge koje tumači.

Pročitajte Miloš Biković u životnoj ulozi, glumac sa sinom prvi put slavi Dan očeva

Biković, koji je izuzetno angažovan na poslovnom polju, priznaje u intervjuu za “Blic” da nema puno slobodnog vremena ali, za sada, uspeva da održi balans između privatnog i poslovnog života.

Između ostalog, Biković sa sinom provodi i vreme dok vežba, a deo redovnog treninga je i običaj da trči za Vasilijem i vadi mu prste iz štekera. 

Screenshot Instagram/@bikovic/@ivanamalic_

 

- To je moj novi sport! – duhovito je rekao Biković, i dodao:

- Radim trbušnjake s njim kao sa tegom, možda malo čučnjeve, iskorake sa njim u rukama… Kao mini trening.

Zajedničke šetnje i uživanje u prirodi, naročito parkovima i šumama, oduvek su redovne aktivnosti u kojima uživaju otac i sin

Screenshot Instagram/@bikovic/@ivanamalic_

 

Koliko je Vasilije uspeo da ovlada životom svog oca govori i to što Miloš Biković sa sinom muči muke kako bi uspeo barem malo da odspava:

- On me namerno budi! Šalim se, zavisi kako je raspoložen – priznao je Biković.

Pročitajte Miloš Biković otkriva - Selimo se u Kinu

Za Bikovića je očinstvo novo izazovno iskustvo u kome se dobro snalazi i uživa, čak i onda kada se bori za malo daha ili koji minut sna više.

Komentari. (0)

Loading