Mina Naumović

Žena Ognjena Amidžića spakovala kofere: Mina je to jedva čekala!

Autor:

28.10.2024 14:00

Foto: instagram/mina naumovic

Foto: instagram/mina naumovic

Mina Naumović otputovala u nepoznatom pravcu



Mina Naumović, supruga popularnog voditelja Ognjena Amidžića, nedavno je proslavila svoj rođendan u pravom stilu, okružena prijateljima i najbližima.

A kako su njeni pratioci na društvenim mrežama danas imali prilike da isprate, Mina Naumović otputovala je avionom na drugi kraj sveta.

Instagram/callmenaumi

 

Podsećamo, tokom snimanja emisije "Amidži šou," voditelj je odlučio da napravi poseban potez i prekinuo je program kako bi Mini uputio javnu rođendansku čestitku. 

Publika je bila oduševljena ovom spontanošću, dok je Mina, vidno dirnuta, ponosno podržala svog supruga

Pročitajte Porodičnu sreću narušila je iznenadna tragedija - preminuo otac Mine Naumović

Te večeri, atmosferu u studiju dodatno je začinio muzički gost, popularni pevač Mirza Selimović, koji se pridružio čestitkama i otpevao pesmu posvećenu slavljenici. 

Antonio Ahel/ATA Images

 

Njegov nastup je izazvao veliki aplauz, a prisutni su primetili koliko je ovaj trenutak bio emotivan za sve u studiju. 

Romantičan gest voditelja i prijateljska atmosfera tokom emisije oduševili su publiku, koja je putem društvenih mreža uputila brojne čestitke i izraze podrške Ognjenu i Mini.

Danas je lepa Amidžićeva supruga objavila i koji rođendanski poklon je dobila od muža – putovanje.

Screenshot Instagram/@callmenaumi

 

Uz fotografiju objavljenoj na Instagramu, Mina je napisala:

- Vreme je za moj rođendanski poklon. Hvala ti mužiću - uz emotikone kraljice i srca, navodeći Instagram-profil Ognjena Amidžića.

Pričitajte Ognjen Amidžić o povratku supruge na male ekrane - to će biti nešto najteže što se desilo na našoj televiziji

Po svemu sudeći, Mina Naumović otputovala je letom kompanije Qatar Airways u pravcu Dohe. Fotografija koju je objavila na svom Instagram-profilu jasno govori da je došlo vreme da iskoristi rođendanski poklon svog muža.

Komentari. (0)

Loading