Anastasija Gudelj

Anastasija jednim gestom pokazala koliko joj ONA znači: Moja mala sestra...

Autor:

28.10.2024 16:00

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Anastasija iznenadila zaovu za rođendan



Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su u srećnom braku, ali je pre dve godine vest o njihovoj vezi javnost ostavila zatečenom. Od tog dana do danas, ovaj par privalači veliku pažnju javnosti.

Što se familije Gudelj tiče, Nemanja, pored brata Dragiše, ima i sestru Vanju. Dragi se profesionalno bavio fudbalom do povrede od koje se i dalje oporavlja, a mlađa sestra Vanja se posvetila teniskoj karijeri. Juče je Anastasija iznenadila zaovu time što je uveličala njeno slavlje povodom 22. rođendana.

Milan Maričić ATA images

 
 

Podsećamo, Vanja Gudelj pohađala je Akademiju za sport slavne belgijske teniserke Kim Klajsters, koja joj je od početka karijere bila veliki oslonac i mentor.

Kim joj je prenela važne lekcije, ističući značaj skromnosti i prizemnosti, čak i u vrhu teniskog sveta. 

Pročitaje Ko koga ovde kopira - Sestra Nemanje Gudelja stala Anastasiji na crtu, koja je bolje obučena?

- Kim mi daje brojne savete, uvek me podržava i podseća da ostanem svoja -  ispričala je Vanja u intervjuu kada je imala samo dvanaest godina, dok je sanjala o tome da jednog dana predstavlja Srbiju.

Dok su Vanja i njene drugarice u Anastasijinom društvu slavile rođendan, u jednom momentu pristigla je rođendanska torta. 

Naime, dok su Vanja, njene drugarice i Anastasija slavile rođendan u jednom lokalu, u jednom momentu je za Gudeljevu sestru stigla torta, baloni i veliki stilizovani buket crvenih ruža.

Screenshot Instagram/@raznatovicanastasija

 

- Volimo te do beskonačnosti – bilo je ispisano na balonima, uz simbol za beskornačnost.

Afmosferu sa zabave zabeležila je Anastasija i podelila sa pratiocima na svom Instagram-profilu. Uz video napisala je i posvetu sa lepim željama:

- Srećan rođendan moja mlađa sestrice. Uvek budi srećna!

Pročitajte Baš im prija špansko sunce: Veljko i Bogdana uživaju u Sevilji sa Anastasijom i Nemanjom, porodična fotografija oduševila

Vanja i sama često deli na društvenim mrežama često trenutke sa terena i iz privatnog života, dok njena sportska karijera stabilno ide uzlaznom putanjom. Juče je Anastasija iznenadila zaovu lepim gestom, a po svemu se da zaključiti da je slavljenici ovo iznenađenje prijalo.

Komentari. (0)

Loading