Lepa Brena

Novac ipak ne može sve da kupi: Brenina neostvarena želja je ovo, verovali ili ne

Autor:

28.10.2024 20:00

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Želja Lepe Brene vezana je za porodicu, nikada nije uspela da je ostvari



Lepa Brena, jedna od najvećih balkanskih zvezda, ostvarila je blistavu karijeru.

Prosečnom čoveku u prvi mah čini se da pevačica ima sve što se poželeti može, a verovali ili ne, postoji jedna neostvarena želja Lepe Brene.

Miša Obradović

 

Poznato je da se muzička zvezda ostvarila u ulozi majke, ali pored sinova oduvek je želela da ima ćerku. Lepa Brena je nakon dva sina želela da dobije i devojčicu, ali zbog obaveza koje je u tim momentima imala, nije mogla da se upusti u to.

 - Čeznula sam za ženskim detetom – priznala je svojevremeno Brena.

Pročitajte Brena je danas napunila 64 godine, verujete li da je Boba mlađi od nje ovoliko?

Ipak, iako je želja Lepe Brene bila da dobije ćerku, ona se nada da će u budućnosti tu vrstu ljubavi moći da iskaže prema unuci ako joj sinovi podare.

- Na privatnom planu, bih volela da imamo više unučića. Nekako je najveća sreća svih nas kada se igramo sa našim unucima. Tako da se nadam, da će osim muških, biti i neka devojčica – izjavila je muzička zvezda.

Dalibor Danilović

 

- Nešto najlepše što sam doživela jeste to da imam svoju decu i da imam nekoga koga volim, kome mogu da kažem sve…Da imam nekog ko je moja zaleđina, moja snaga, moja energija i nekoga ko je pored mene 24 sata – istakla je Brena.  

- Naš najveći uspeh je porodica, koja je opstala, deca koja su tu pored nas i koja sad kreću u svoje biznise. Mi smo, kao roditelji, tu da ih pomažemo da nađu svoj put – rekla je pevačica jednom prilikom.

Komentari. (0)

Loading