Astrologija

Sezona Vage pravi (ne)red u Zodijaku, a ova tri znaka su najviše na udaru i prolaze kroz najveće promene

Autor:

28.09.2024 16:15

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Sezona Vage donosi velike promene



Vaga je jedan od omiljenih znakova Zodijaka. Simbol je ravnoteže, harmonije, dobrih odnosa, pravde, i jasno je zbog čega su osobe rođene u periodu od 23. septembra do 22. oktobra rado viđene u svakom društvu.

Vrlo su prilagodljive i imaju urođeno razumevanje za druge, vešto pronalazeći balans između izbirljive Device i teške Škorpije. Tradicionalno, sezona Vage donosi velike promene, koje su uglavnom pozitivne.

Shutterstock

 

Verovatno ste već osetili izraženu potrebu za druženjem, ljubavlju, dogovaranjima i svođenjima računa, za vraćanjem ravnoteže u život, ali i za novim počecima. Ako niste, pripremite se za to.

Pošto Vaga teži skladnim odnosima – od ljubavnih i porodičnih do prijateljskih i poslovnih, narednih nedelja imaćemo priliku da procenimo koliko su naše veze sa drugima snažne, odnosno da li treba da ih ojačamo ili prekinemo.

Pročitajte Znakovi Zodijaka posle raskida - Jedni buše gume, drugi nikako da pronađu lek za slomljeno srce, treći prave scene...

Sa Venerom kao vladajućom planetom, sezona ovog vazdušnog znaka povezana je i sa lepotom, umetnošću, hedonizmom.

Neko će tako dobiti inspiraciju da više poradi na svom izgledu, zdravlju, kondiciji, neko će razmišljati o preuređivanju doma, neko će se posvetiti kreativnim projektima ili negde otputovati.

Shutterstock

 

Vaga je jedini znak Zodijaka koji je predstavljen predmetom. Pa, kad već pred sobom imate dva tasa, a to će trajati sve do 22. oktobra, potrudite se uspostavite ravnotežu između duha i tela, da pronađete savršeni balans između sebe i sveta koji vas okružuje.

Astrolozi savetuju da više poradimo na unapređivanju odnosa i stvaranju harmonične atmosfere i ambijenta u kojima će svi uživati.

Osim Vage, ovaj astrološki period ima snažan uticaj na još dva znaka.

Shutterstock

 

Vodolija oseća jaču želju da izađe iz zone komfora i uradi nešto po pitanju ličnog razvoja. Pronalazi nove načine da proširi svoj um i vidike, možda kroz neki kurs ili uzimanje privatnih časova.

Pročitajte Ako imate ovaj broj u datumu rođenja, sreća će uvek biti na vašoj strani

Višak inspiracije prati i Blizance. Preispituju svoju životnu filozofiju i često se u flešbekovima osvrću na detinjstvo i događaje iz prošlosti, kada su bili srećni. Trebalo bi da se posvete društvenom životu i da više izlaze.

Ako već nisu, ova tri znaka sada imaju i sjajnu priliku da pronađu srodnu dušu.

Komentari. (0)

Loading