Nataša Aksentijević

Mršavice neka sačekaju, Nataša Aksentijević u kupaćem otvorila sezonu (foto)

Autor:

06.06.2024 15:17

Foto: Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Izgled Nataše Aksentijević danas nema ko nije komentarisao



Izgled Nataše Aksentijević nikada nije bio karta na koju je igrala. Duhovita voditeljka oduvek se oslanjala na šarm, a njene šale mnogima su mnogo puta ulepšale dan.

Simpatična plavuša je čak jednom učestvovala u emisiji gde je zadatak bio da transformiše svoj izgled i skine višak kilograma, o čemu je kasnije govorila za medije.

Zorana Mandić / Ata Images

 

- Bukvalno sam prošla kroz pakao. Preteško je baviti se gubljenjem kilograma, a u isto vreme biti urednik i voditelj emisije na tu temu.

Ali, ja sam neko ko obožava da radi pod pritiskom, jer tada dajem svoj maksimum. 

Bilo je pakleno zabavno, da tako kažem. Ovo je bio najveći i najlepši mogući izazov ikada. Izgubila sam više od 20 kilograma. Gledajte emisiju i saznajte kako - rekla je voditeljka.

Sada je izgled Nataše Aksentijević ponovo na meti komentara budući da je na svom Instagram nalogu podelila video u kupaćem kostimu.

Pročitajte Za Natašu Aksentijević nema tabu tema - Bila sam ljubavnica, imao je ženu i decu

Nataša je sa kompletnom šminkom ušla u bazen, pa se našalila na račun dama koje tako idu na plažu.

- Svi opušteni, a niko glavu da zamoči! Nekad su se žene šminkale sa idejom da im neki dasa što pre skine karmin. Danas je nešto sasvim drugo.

Imam utisak da se više ne zna na kom mestu se kako ponaša, i gde se kako izgleda. Sve se pomešalo. Ali dobra stvar je što se polako vraćamo sebi. 

Sve smo bliži trenutku kada će ponovo biti važno ko smo, a ne šta imamo. Zezajte se uvek jako, neka vas bude baš briga da li će se šminka razmazati, ionako smo svi najlepši kad izronimo iz vode i osmehnemo se - poručila je voditeljka bez kompleksa.

Komentari. (0)

Loading