Kejt Midlton

Pomoću ovih trikova dobićete volumen kose kakav ima Kejt Midlton, ništa lakše

Autor:

27.07.2024 21:15

Foto: Photo by Chris Jackson/Getty Images

Foto: Photo by Chris Jackson/Getty Images

Kosa Kejt Midlton savršeno je stilizovana, uz ove trikove možete dobiti volumen kakav i ona ima



Svet je jedva dočekao da ponovo vidi Kejt Midlton posle tužne vesti da ima rak. Oporavak princeze od Velsa protiče dobro, te se polako, ali sigurno vraća kraljevskim dužnostima. 

Photo by Clive Brunskill Getty Images

 

Mnogi su primetili da se supruga princa Vilijama nije mnogo promenila usled lečenja. Budući da borba protiv kancera uglavnom ostavlja neželjene efekte, kosa Kejt Midlton privukla je pažnju javnosti.

Pročitajte Ni Kejt ni Vilijam - Evo ko će dobiti starateljstvo nad decom ako se kraljevski par razvede

Na pitanja kako je kosa Kejt Midlton nakon hemioterapija i dalje bujna i prirodna, medicinski stručnjaci dali su jasan odgovor. Naime, sve zavisi od jačine i količine lekova. 

- Samo određene vrste hemioterapija dovode do gubitka kose, jer deluju na ćelije koje se brzo množe - objasnila je Kerolajn Džeragti, medicinska sestra iz centra "Cancer Research UK", a prenosi Mirror.

Bujna kosa Kejt Midlton bila je savršeno stilizovana i kada se nakon duže pauze pojavila na finalu Vimbldona. 

Svima je već dobro poznato da princeza ima gustu kosu koja zahteva dosta nege i posvećenosti kako bi svakog dana izgledala fenomenalno.

Ona uglavnom fenira kosu tako da prednji deo bude jednim delom na licu, te se i na ovaj način dobija veći efekat volumena.

Kin Cheung/Getty Images

 

Frizerka Laura Eliot koja ima dugogodišnje iskustvo u ovom poslu podelila je nekoliko dodatnih saveta zahvaljujući kojima će i vaša kosa izgledati besprekorno. 

Pročitajte Nada se da će joj ovo pomoći u borbi protiv raka, Kejt Midlton poručila - Znam da ima veliku moć

- Prvo bih preporučila da odaberete pravi tip šampona i balzama. Balzam stavljate isključivo na krajeve jer ćete u suprotnom ubrzati proces mašćenja kose.

Za postizanje volumena odličan je trik da kosu sušite tako što ćete glavu spustiti ka dole. Kada je kosa 70 odsto suva, započnite feniranje četkom koja je namenjena za pravljenje volumena. 

Kejt uglavnom fenira kosu tako da prednji deo bude jednim delom na licu, te se i na ovaj način dobija veći efekat volumena.

- Držite vrh češlja prema temenu i počnite da pravite ravnu liniju niz kosu u željenom položaju. Kosu poprskajte dobrim lakom koji će držati vlasi na mestu - savetuje Laura, a prenosi ona.rs. 

Komentari. (0)

Loading